Може ли да си платя изпит?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
sunny_girl
- В началото бе словото
Може ли да си платя изпит?
Искам да попитам знаете ли дали може да си платя някой изпити?? Знам че в другите университети става,а в СУ?
- corederoma
- В началото бе словото
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
да си платите за явяване на изпит или да мушнете рушветче, за да се брои, че сте го изкарали ли? 
Последно промяна от inaccessibility на 05 Юли 2006, 20:42, променено общо 1 път.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
за съжаление може, зависи от преподавателя.за каква специалност става дума ?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не умнико, просто имам един колега който от две годинки така действа, и много добре знам че номера минава. иначе естествено, че вече знам през кого става тоя номер специално за ЮФ, все пак три години се мотам из факултета, не се прави на интересен, щото и ти знаеш много добре, не ти е трябвало, не си го ползвал (щото ние в Дружба Сити сме си умнички, това е от въздуха, искъра и ТЕЦа, назе не ни требе жокер, уе кен ду ит
) 
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Аз съм за заплащането на някои изпити (примерно тези, по които аз ще изпитвам след време). Лошо няма, след попилените нерви в опити да наливаш знания на хора, които не възприемат, някои от тях да те компенсират финансово за причинените неудобство, разширените вени, главоболието, боравенето с канцерогенни тебешири и т.н. Против съм обаче заплащането да се превръща в основен метод за вземане на изпита, както и в мотив за повишаване на броя скъсани на "обикновения" изпит. Абсолютно съм против продаването на базисни курсове. Мен би ме било срам, ако някой мой бъдещ бивш студент демонстрира някъде пълно непознаване на базисен материал (както едни колеги, които смятаха, че ако един радиоактивен материал има период на полуразпад 1 ден, то след 2 дена ще се е разпаднал всички материал...), за който аз съм се разписал в книжката му. На такива курсове трябва да се къса до второ пришествие или до научаване и разбиране на материала от страна на студентите.
От чисто икономическа гледна точка, не е ли по-добре човек да си купи направо дипломата? Излиза по-евтино от разделното купуване на изпити, както и спестява много време и усилия. А времето е пари.
От чисто икономическа гледна точка, не е ли по-добре човек да си купи направо дипломата? Излиза по-евтино от разделното купуване на изпити, както и спестява много време и усилия. А времето е пари.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не бе баце,не си ти виновен.Кристяно Роналдо е виновен,дето изпроси червения картон на Рууни-то заради него си на тва дередже..Joker написа:nrggirl написа:назе не ни требе жокер, уе кен ду ит)
Какво пак Жокера ви е винивен, бре? Мълча си вече една седмица, откакто Англия отпадна, ближа си раните и дори си смених аватара, и пак виновен!
![]()
![]()
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!