Vox Populi, Vox Dei!
Vox Populi, Vox Dei!
Как може в три анкети да мачкаме и едната да е долу-горе наравно и все още да се чудите, кой бил достоен?
Демокрация. Свобода на словото. Свобода на избор... Нищо подобно няма. Само си мислите, че има.
Демокрация. Свобода на словото. Свобода на избор... Нищо подобно няма. Само си мислите, че има.
Има достатъчно теми,посветени на избора на нови модератори.И въпреки това липсват две,които за мен са от най-голямо значение.Ти и nrgirl може да вземете пример от Циндил и да направите по една анкета за самостоятелните ви кандидатури.И като говореше за липсата на сегашните модератори,къде е Ели?Не съм забелязала да е взела участие в обсъждането на евентуалните нововъведения.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Vox Populi, Vox Dei!
Тук наистина не си прав.iliyan написа: Демокрация. Свобода на словото. Свобода на избор... Нищо подобно няма. Само си мислите, че има.
За година и половина в този форум имам не повече от 3-4 изтрити мнения. И което е най-забавното - те дори не бяха най-циничните
Свобода на словото има и точно затова и ти, като евентуален бъдещ мод, трябва да се научиш да приемаш мненията на хора като демократ, Гити и др.
Всички знаем кои никове (и какъв тип "мнения") заслужават модераторска намеса... и точно тях смятам да модерирам (ако се наложи).
А ти вземи и най-после кажи къде искаш да бъдеш поставен на власт
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 05 Юни 2006, 12:25, променено общо 1 път.
Аз направих анкетката
Гледай в кандидатстудентите какво меле става

Гледай в кандидатстудентите какво меле става
Последно промяна от iliyan на 05 Юни 2006, 12:25, променено общо 1 път.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър