ЦП
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
ЦП
Това, което стана в темата от раздел "Потребители" ме изкарва вън от нерви. Предложението ми бе видоизменено, незачетено и оплюто от хора, които си нямат и най-малка представа за подбудите ми.
Затова слагам анкета тук, в раздела, който искам да представлявам. И в тази анкета други лица освен мен не присъстват.
Смешно е чак, че за 3 дни нито един от важните хора в тоя форум не е влязъл, камо ли да направи нещо по въпроса.
Затова тази анкета ще може да се попълва докато някой от тях не се появи.
Ничие мнение не ме интересува - не си правете скапания труд да се морите с писане. Искам гласове. Който смята, че мога да се справя - "Да".
Който не ми вярва - "Не".
Останалите са шибани идиоти.
Затова слагам анкета тук, в раздела, който искам да представлявам. И в тази анкета други лица освен мен не присъстват.
Смешно е чак, че за 3 дни нито един от важните хора в тоя форум не е влязъл, камо ли да направи нещо по въпроса.
Затова тази анкета ще може да се попълва докато някой от тях не се появи.
Ничие мнение не ме интересува - не си правете скапания труд да се морите с писане. Искам гласове. Който смята, че мога да се справя - "Да".
Който не ми вярва - "Не".
Останалите са шибани идиоти.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: ЦП
Съжалявам. Нямам нито време,нито възможност, нито домашен компютър, за да съм тук 24 нон-стоп.Нямам намерение да се карам с вас, напротив, дори имам намерение след като прочистя форума днес, да се откажа от модераторската си длъжност и да си тръгна по живо , по здраво от тук. Избирайте си който искате за модератор на какъвто раздел желаете. Не мога да се справя с вас. Направихте мястото , което обичам, на едно НИЩО. Не се орбъщам специално към Циндил, а към всички.Циндил-Пиндил написа: Смешно е чак, че за 3 дни нито един от важните хора в тоя форум не е влязъл, камо ли да направи нещо по въпроса.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: ЦП
Точно затова не исках да правя анкетата тук.Crematory написа:Съжалявам. Нямам нито време,нито възможност, нито домашен компютър, за да съм тук 24 нон-стоп.Нямам намерение да се карам с вас, напротив, дори имам намерение след като прочистя форума днес, да се откажа от модераторската си длъжност и да си тръгна по живо , по здраво от тук. Избирайте си който искате за модератор на какъвто раздел желаете. Не мога да се справя с вас. Направихте мястото , което обичам, на едно НИЩО. Не се орбъщам специално към Циндил, а към всички.Циндил-Пиндил написа: Смешно е чак, че за 3 дни нито един от важните хора в тоя форум не е влязъл, камо ли да направи нещо по въпроса.
Не искам всичко това да изглежда като лична нападка към Крематори. Съжалявам, защото тази "нежна революция" на Илиян създаде такива нагласи у повечето тук. Аз не се отъждествявам с неговите идеи (вече).
Предложих си услугите с най-добри намерения. Уточних, че не искам да бъда едноличен модератор, а помощ на Крематори.
Поисках и вашето мнение.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Joyride
- Пишеща машина
не знам къде да изразя мнение,затова ще го направя тук. според мен Циндил-Пиндил може да се справи с този раздел,защото независимо от заливането с теми из форума си мисля ,че ще бъде сериозен (помощник)модератор на МУЗИКА. за няколко дена форума заприлича на бойно поле и по-добре Крематори да изтрие всичко, защото това си е свинщина. а и тези нападки -кой влиза и кой Не -не може постоянно да си залепен за монитора- и модераторите си имат личен живот. отделно ,че форума не е ЧАТ ,а и си има отделна тема,озаглавена по този начин..за Илиян -не ми се нрави идеята да е модератор,защото е прекалено агресивен, налага постоянно мнението си, а СВОБОДАТА НА СЛОВОТО при него е табу. а относно чаршафите на Алхимика- твоите коментари ако се съберат заедно ще станат 2 пъти по-дълги от всички негови. за НРГ не знам, ако иска да е модератор би трябвало да е достатъчно отговорна като такава.. съжалявам ,че стана толкова дълго 
та.. Крематори - трий наред
та.. Крематори - трий наред
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising