ТЪРСЯ СЪКВАРТИРАНТКА

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

BETYNA
В началото бе словото

ТЪРСЯ СЪКВАРТИРАНТКА

Мнение от BETYNA »

ТЪРСЯ СЪКВАРТИРАНТКА ЗА АПАРТАМЕНТ НАМИРАЩ СЕ НА УЛ. "ОБОРИЩЕ". ЖИЛИЩЕТО Е ТРИСТАЙНО, ОБЗАВЕДЕНО. ЗА КОНТАКТ: 0889/733-052
fatal_lady
В началото бе словото

otnosno obqvata 4e tursite sukvartirantka

Мнение от fatal_lady »

Здравейте,видях обявата ви че търсите съквартирантка!Знам че може би късно ви пиша но район оборище е най-желания от мен район и ви пиша с надеждата ако обавата още е валидна да ме приемете за съквартирантка!Моля ви отговорете ми дори и да имате вече такава за да не се надявам!Аз вече ви звънях на телефона но вие не ми вдигнахте...Казвам се Мария и съм на 21 год.студентка съм и аз в СУ 1 курс!Моля за отговор!А и после ако стане ще се разберем за съжителството!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мария, гледам,че потребителката има само един пост, твърде е вероятно въобще да не погледне форума повече. Пиши и лично съобщение, системата ще и прати и-мейл,че има лично съобщение във форума и тя ще го прочете. Така е по-сигурно,че ще види предложението ти. Успех :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”