A za zapisvaneto??

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Nadya
В началото бе словото

A za zapisvaneto??

Мнение от Nadya »

Koga trqbva da otida da se zapi6a za suotvetniq sport?
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Виж къде е департамент "Спорт" - мисля, че беше 111 на първия етаж в Централната сграда, но не съм сигурен за номера на стаята! Там изваждат списъци с всички спортове и сроковете за записване!
Her Flick

Мнение от Her Flick »

Не очакваи някой да ти отговори "кога е крайният срок?" !
Целта е да отидеш примерно до факултета,после до главната сграда,където прочиташ че записването се извършва еди къде си.....
И така цял ден си записваш спорта, или още по зле изпускаш крайният срок!
Така става когато когато хората не ги е грижа че могат да изполозват малко по-модерни методи от средновековните.Спокойно могат да открият една секция "Крайни срокове" и още една с информация.
Единственото което се иска е да пуснат един скенер на листовките и да ги качат.Толкова ли е много, или трудно?Ако те не могат съм уверен се ще се намери някой доброволец от математика и информатика да ги образова.
Сега на въпроса - крайният срок е до 08.10.
Все пак има и изключения - накои са до 07.10.
Най-добре минете през централната сграда.
Тук ще дам малко информация за това къде трябва да идете да запишете някои спортове.Веднага искам да отбележа че не са всички и също че може да има някоя и друга неточност.Разбира се това не е нарочно.Казвам го за да няма сърдити.
Стрелба с лък - до 08; записване от 10:30 до 12:30;Спортна база ПЖИ :cry: (последна спирка на автобус 9)
Туризъм - до 08 от 13 до 16 ч.В Ректората.
Спортно катерене - до 08 от 9:30 до 12:30 в Ректората.
Тенис - до 08, Борисова градина до спортна зала София ,срещу парк хотел Москва и ТВ кула (не знам часовете :( ).
Лека атлетика - Джогинг _ до 07 в Биологическия факултет (не знам часовете).
Плуване - Басейн Академик -4ти км; от 9:00 до 12:00
Аватар
dance
В началото бе словото

Мнение от dance »

Аз само мога да ти кажа за тенис на корт, че записването е от 10 до 12ч и после от 14 до 16ч. За другите честно да ти кажа нямам си и представа. А номерът на стаята е 120 и там са написани всички часове и дни:)
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Хер Флик, благодаря ти

Ама това спортна база ПЖИ :cry:
Ужас защо трябва да е винаги на майната си някъде.... :cry:

То си е цял отделен спорт да отидеш на спорт!!!!!!!

Дотам може да се ходи и с тролей 4 или 11.

Искам да ги :thin: тези, заради които стрелбата е винаги толкова далече от...от всякъде!!!!

:cry: :cry: :cry: :x :spiderman: :angryfire:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”