Първият БГ фантастичен/фентъзи арт-албум

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

alex sultan
В началото бе словото

Първият БГ фантастичен/фентъзи арт-албум

Мнение от alex sultan »

http://www.artline-comics.com/forum/viewforum.php?f=10
http://www.artline-comics.com/forum/viewtopic.php?t=508

Така изглежда първият български арт-албум с фантастични илюстрации, който включва най-добрите творби на едни от най-изявените съвременни художници: Евгений Йорданов, Светлин Велинов, Георги Бандеров и Сатанасов, както и най-новите им илюстрации към историите на Алекс Султанов и Богдан Русев (Ейдриън Уейн и Робърт Блонд): "Танц с вятъра", "Шаман" и "Пътят на душите".

Подробности: 52 страници, формат малко под А5, луксозно изпълнение; съдържа близо 80 (предимно цветни) картини и два литературни откъса. Можете да го видите в разпространителската мрежа заедно с комиксите на издателство "Артлайн", в "Хеликон" и "Пингвините", в "Шел" и "ОМВ", на "Славейков".

Изображение

Изображение

http://www.artline-comics.com/forum/index.php
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Пич, не че нещо ама това е третия форум (който аз виждам) на който си рекламираш книжката. И единствената разлика е в изречението:
Издателство "Артлайн" пуска на пазара първият български арт-албум с фантастични илюстрации, който включва най-добрите творби на едни от най-изявените съвременни художници
сравнен със сегашното:
Така изглежда първият български арт-албум с фантастични илюстрации, който включва най-добрите творби на едни от най-изявените съвременни художници
Нямам нищо против наистина - сетил си се, (за разлика от други) че можеш да използваш различни форуми за популяризирането на албума. Мисля, че и правилата на форумите не го забраняват. Обаче си представи колко яко ще стане, ако всеки тръгне да си рекламира отрочетата..

Най-тъпото е че се регваш на всичките тези форуми, само за да пуснеш този пост.

Иначе албумът не изглежда зле.
I will go there and back again.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ами...и аз като горния коментар.Дразня се на подобни рекламки, макар че албумът изглежда добре.
alex sultan
В началото бе словото

Мнение от alex sultan »

Според мен това не е реклама, а анонс. Пък и картината, както знаем, казва повече от хиляди думи. Особено - хубавата картина. :) Радвам се, че кориците ви харесват. Ако някой от вас не е попадал на подобна тема в друг форум, обаче, как ще разбере, че съществува нещо хубаво, ако не прочете анонса тук?
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Е вие видяхте ли размера на това книжле? Аз очаквах да е нещо по голямо, вярно че изглежда добре, ама то е малко по-голямо от личната ми карта... :evil:
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

alex sultan написа:Според мен това не е реклама, а анонс. Пък и картината, както знаем, казва повече от хиляди думи. Особено - хубавата картина. :) Радвам се, че кориците ви харесват. Ако някой от вас не е попадал на подобна тема в друг форум, обаче, как ще разбере, че съществува нещо хубаво, ако не прочете анонса тук?
Щеше да е анонс, ако имаше нещо общо с тематиката на форума, както беше на БГТФ. (and that`s clearly not the case here)
Другото вече си е ваш проблем. :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

К'во се карате на момчето, има и полза от "анонса" :P - намерих къде да си пласирам купищата книги-игри от детството :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Виж, това вече не е било лоша идея. :)
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

за посещаващите 54 форума е досадно да видят поста и тук, но за мен -след като влизам само в този форум, си е нещо ново и ми харесва :) добре е когато имаме нещо хубаво (в производство и тн.) да се обяви, че съществува. така че успех и да станат МНОГОБРОЙНИ българските арт-албуми с фантастични илюстрации :thumbright:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Работата е там, че посещавам 4 форума. :?
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”