Допускане до изпит

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Lorie
Летящите Пръсти

Допускане до изпит

Мнение от Lorie »

Имам малък проблем!
По един от предметите трябва да съберем определен брой точки, за да ни допуснат до изпит, но както е тръгнало може и да не успея! Какво ще стане след това? Нали няма да трябва да повтарям семестъра!
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

? Не, няма да повтаряш семестъра.Предполагам,че ще трябва да ходиш направо на септември...Но не съм много сигурна, за първо път чувам такова нещо.
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Лори, какво учиш? :roll:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Re: Допускане до изпит

Мнение от iliyan »

аре на поправка :cry: :cry: :cry: :cry:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Уча Стопанско управление
Изображение
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Ох, много тъпа работа. За да се докопа човек до изпит трябва през 1000 условия и препятствия да мине :evil:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

По принцип в УНСС стоят по подобен начин нещата и там направо ходят на поправка. Ама то техните поправки са една седмица след сесията.....Най-добре според мен да питаш самия преподавател какво следва- би трябвало той да знае :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

^PrincessA^ написа:По принцип в УНСС стоят по подобен начин нещата и там направо ходят на поправка. Ама то техните поправки са една седмица след сесията.....Най-добре според мен да питаш самия преподавател какво следва- би трябвало той да знае :D
Само първата поправка е една седмица след сесията, втората(последната възможна) такава е 6 месеца или 3 месеца след сесията в зависимост от това дали изпитът, който не си взел, е от първия или от втория семестър.
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

senex написа:
^PrincessA^ написа:По принцип в УНСС стоят по подобен начин нещата и там направо ходят на поправка. Ама то техните поправки са една седмица след сесията.....Най-добре според мен да питаш самия преподавател какво следва- би трябвало той да знае :D
Само първата поправка е една седмица след сесията, втората(последната възможна) такава е 6 месеца или 3 месеца след сесията в зависимост от това дали изпитът, който не си взел, е от първия или от втория семестър.
Тази промяна беше направена преди 2 години във връзка с въведената тогава кредитна система.
plan9usr
В началото бе словото

Мнение от plan9usr »

винаги са ме удивлявали преподавателското и организаторското тъпоумие и дебилните системи, от които както е видно смисъл явно няма. Даже ако не събереш точките ще имаш повече време до поправката... :D
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Мда почти по всички предмети трябва да имаш поне тройка на контролните през семестъра, за да се домогнеш до изпит, но има някои предмети , по които можеш да се разминеш. Там оценка през семестъра ти трябва само, ако искаш да се освободиш и пак почти всички правят контролни.. А иначе поправителната сесия не е седмица след сесията , а май започва да си тече веднага след редовната.. Още на следващия ден, което е мн кофти защото не можеш да се спреш да учиш нито за момент, а не дай си Боже да си на повече от 1 поправка , може да се явяваш и на 2 изпита в 1 и същ ден лол
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

gitty написа:а не дай си Боже да си на повече от 1 поправка
Това случвало ли се е при вас? :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”