Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте, някой знае ли дали по време на изпита по литература е позволено да се ползват текстовете на произведенията или трябва да помниш наизуст всички цитати???
няма ограничения...до колкото знам на такъв изпит (по БЕЛ в СУ) са стигали до 48 страници...(пишеше го в еидн вестник преди време)...колкото напишеш...нормалният обем ако не се лъжа беше между 8 и 12 станици, но ако напишеш повече или по-малко никой няма да ти върне работата
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Препоръчително е кандидатстудентската работа да бъде в обема, определен от предоставения комплект листове(11+2страници) с цел целенасоченост на изложението.
(Ох, и тук ще питам, sorry за повторението)
Какви са изискванията за есето на изпита?Мисля, че и тази година можем да избираме между темата и есе..или се бъркам?
Изискванията все още не са достатъчно ясни... Затова съм на мнение че не е добра идея да се пише по него - аз точно така направих миналата година и никой не можа да ми ибясни защо имам 3.25
Тази година ще пиша по темата, независимо колко много ми харесат авторите от есето...