ЕС - Балканизацията
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ЕС - Балканизацията
2007 г.- България е приета в ЕС.
2010 г.- Румъния е приета в ЕС.
2015 г. Хърватия, Македония, Босна и Херцеговина и Турция са приети в ЕС.
2017 г.- Албания, Косово и Сърбия са приети в ЕС.
2018 г.- За първи път европейска институция назначава румънец на висок пост. Той назначава жена си, цялата рода на жена си, членове на семействата на техните съседи и най-добрите си приятели.
2019 г.- Служителите от балканските страни представляват 10% от европейската администрация.
2022 г.- Служителите от балканските страни представляват 60% от европейската администрация. Администрацията повишава заплатите тройно, въвежда гъвкаво работно време, южнославянските езици са на трето място сред "езиците на администрацията". Поради стрес 90% от служителите на европейската администрация излизат в отпуск по болест. Най-много заболявания са констатирани в периодите между 15 юни и 15 септември и 15 декември и 15 януари. Болните служители са забелязани в Алпите, Канарските острови и други места, известни като лечебни срещу стрес. Европейският парламент гласува закон, според който бюджетът на ЕС плаща за лечението на тези болести. По време на отпуските европейската администрация се движи от стажанти с временни трудови договори.
2025 г.- Балканците достигат 90% от администрацията. Македонците отново отказват да приемат еврото.
2026 г.- Високата цена на европейската администрация изисква драстични съкращения. Уволнени са всички белгийски граждани, служители на ЕС. Балканските служители на ЕС достигат 99.3% от общия брой.
2027 г.- Румъния успешно приключва приватизацията.
През 2028 г. Сърбия поема председателството на ЕС.
2028 г. - През февруари Германия напуска ЕС. Месец по-късно тя е последвана от Франция и Финландия. До края на годината под албанско председателство напускат Великобритания, Белгия, Дания, Швеция, Холандия, Люксембург, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Чехия, Литва, Латвия, Естония и Словения. Всички тези страни въвеждат строг визов режим за ЕС. (текстът се разпространява в румънските Интернет-сайтове)
2010 г.- Румъния е приета в ЕС.
2015 г. Хърватия, Македония, Босна и Херцеговина и Турция са приети в ЕС.
2017 г.- Албания, Косово и Сърбия са приети в ЕС.
2018 г.- За първи път европейска институция назначава румънец на висок пост. Той назначава жена си, цялата рода на жена си, членове на семействата на техните съседи и най-добрите си приятели.
2019 г.- Служителите от балканските страни представляват 10% от европейската администрация.
2022 г.- Служителите от балканските страни представляват 60% от европейската администрация. Администрацията повишава заплатите тройно, въвежда гъвкаво работно време, южнославянските езици са на трето място сред "езиците на администрацията". Поради стрес 90% от служителите на европейската администрация излизат в отпуск по болест. Най-много заболявания са констатирани в периодите между 15 юни и 15 септември и 15 декември и 15 януари. Болните служители са забелязани в Алпите, Канарските острови и други места, известни като лечебни срещу стрес. Европейският парламент гласува закон, според който бюджетът на ЕС плаща за лечението на тези болести. По време на отпуските европейската администрация се движи от стажанти с временни трудови договори.
2025 г.- Балканците достигат 90% от администрацията. Македонците отново отказват да приемат еврото.
2026 г.- Високата цена на европейската администрация изисква драстични съкращения. Уволнени са всички белгийски граждани, служители на ЕС. Балканските служители на ЕС достигат 99.3% от общия брой.
2027 г.- Румъния успешно приключва приватизацията.
През 2028 г. Сърбия поема председателството на ЕС.
2028 г. - През февруари Германия напуска ЕС. Месец по-късно тя е последвана от Франция и Финландия. До края на годината под албанско председателство напускат Великобритания, Белгия, Дания, Швеция, Холандия, Люксембург, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Чехия, Литва, Латвия, Естония и Словения. Всички тези страни въвеждат строг визов режим за ЕС. (текстът се разпространява в румънските Интернет-сайтове)
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ние ще сме външна граница,а това е важно.Dynamite написа:Не виждам каква полза може да има ЕС от нас,освен да ни използват за сметището на Европа ..да си хвърлят оръжията тук и да ни въвличат във военни действия,в които не желаем да бъдем въвличани..
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Група ентусиасти няма да оправят положението.Мисля,че трябва да се напълнят затворите така,че да се пукат по шевовете,циганите да се наврат в миша дупка,да се реформират множество институции,а това без чужда намеса няма да стане.
Иначе и аз бих се бъхтила с ентусиастите
Иначе и аз бих се бъхтила с ентусиастите
"Избраници са ония,за които прекрасното означава само Красота"
Аз съм "За", абсолютно сериозно. Готова съм да жертвам адски много в името на общото благо. Знам, че звучи тъпо и направо ви се доповръща, ама такава съм си аз - луда идеалистка (говорим ли за България)
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?