Къде ще празнувате, абитуриенти?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Къде ще празнувате, абитуриенти?
Хей, бъдещите студенти, дайте малко да поразведрим атмосферата, стига с тая паника около предварителни изпити , подготовка, кандидатстване и т.н. Я, нещо по приятно - споделете къде и кога ще ви е бала? 
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Ахххх...бал...Нямам търпение,от кога само го чакам..Аз съм от Велико Търново.Ще празнуваме на 25май в Интерхотел Велико Търново.След това на 27май заминаваме на Слънчев бряг,където също ще имаме бална вечер и ще е съчетано с екскурзия до някой близък град,ама не съм сигурна точно кой...Очертава се страхотно прекарване и да идва по-скоро,а изпитите да бъдат забравени за 5 дена поне 
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ехе вие сте се уредили много добре
поздравления...на нас не ни позволява директорът да излизаме извън града за самия бал, който е на 22 май...да не говорим извън страната...втората вечер също ще си ни е в града най-вероятно, защото моя клас е толкова заблуден милия, че всичките ми съученици са едни такива...
айде няма да изказвам мнение за тях...самият бал се предполага, че ще е добър и весел, но въпреки тези ми очаквания не искам да се настройвам за някаква супер голяма веселба, за да не се прецака накрая нещо и да ми отиде настроението
най-малко времето може да прецака нещо...пожелавам приятно прекарване на всички
и дано да няма поражения
или поне да не са сериозни
и все пак като човек, прекарал един бал вече ми се струва, че и при моя си подготовката ще ми е по-вълнуваща от самото събитие, но да видим, дано не се окажа права 
П.П. въпрос към женската част - избрахте ли си рокли вече ?

П.П. въпрос към женската част - избрахте ли си рокли вече ?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- явор
- Летописец Виртуоз
1. Виж от кой град съм и ще разбереш, че до хотела се стига с автобус на "Градски транспорт"
(Да ти кажа на мен не ми пукаше кой ще е хотела... Просто момичетата от училище с по-голямо самочувствие избраха да сме в най-новия, най-луксозен хотел (5+ звезди, откриват го официално този месец), но иначе сме на шведска маса и за да влезе външен човек в дискотеката се плаща 40лв. (, което може и да не е толкова лошо))
2. Абе Вие защо имате 2 вечери??? Ние имаме само 1
2. Абе Вие защо имате 2 вечери??? Ние имаме само 1
Последно промяна от явор на 02 Апр 2006, 11:51, променено общо 1 път.
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
защото не сте си организирали...явор написа:Абе Вие защо имате 2 вечери??? Ние имаме само 1
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
добре сте си ве хора...на морето сте, какви грижи имате...аз докато стигна до морето цяла нощ трябва да пътувам или цял ден, да се убия от път, да се опитам да си почина малко от него и да празнувам и така 2-3 дни най-много и после пак обратно...още един ден път...и докато се възстановя емоционално, психически, физически и т.н. от пътуване, безсънни нощи и щракане с пръсти, после докато се наканя да седна сериозно да уча, защото тренинга ми е отишъл и стана седмица и половина две
затова местно, пък после лятото - море, планина...купони, излизания и т.н.
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
квартира ли? къде? (не схванах нещоявор написа:Аз трябва квартира да си търся... И поне няма да се разделяш после с повечето от приятелите си ...
Аз съм от математическа гимназия.На нас не са ни правили никакви проблеми за излизане от града.То си имаме традиция-първа вечер в Интера,после някъде по морето.Беше трудно да се организираме защото класът имаше различни мнения,но определено накрая вички май останахме доволни.Хубавото е че ще сме целия клас без 2ма и ще си изкараме яко...
Относно засичането на Слънчев бряг-току виж даже се разминем по коридорите ама едва ли ще се познаем де.А в кой хотел сте там??
Имаше питане и за роклите-да,най-накрая спокойно мога да кажа че имам рокля,която виси на закачалка в спалнята
Доволна съм определено.Беше първата рокля,която пробвах,после обиколих мн магазини +София но накрая взех нея...Така че това ще е 
Относно засичането на Слънчев бряг-току виж даже се разминем по коридорите ама едва ли ще се познаем де.А в кой хотел сте там??
Имаше питане и за роклите-да,най-накрая спокойно мога да кажа че имам рокля,която виси на закачалка в спалнята
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!