Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Къде ще празнувате, абитуриенти?

Мнение от nrggirl »

Хей, бъдещите студенти, дайте малко да поразведрим атмосферата, стига с тая паника около предварителни изпити , подготовка, кандидатстване и т.н. Я, нещо по приятно - споделете къде и кога ще ви е бала? 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Ахххх...бал...Нямам търпение,от кога само го чакам..Аз съм от Велико Търново.Ще празнуваме на 25май в Интерхотел Велико Търново.След това на 27май заминаваме на Слънчев бряг,където също ще имаме бална вечер и ще е съчетано с екскурзия до някой близък град,ама не съм сигурна точно кой...Очертава се страхотно прекарване и да идва по-скоро,а изпитите да бъдат забравени за 5 дена поне :lol:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

уааа, страхотна разходка ще си направите. в София баловете продължават само един ден или по-точно една нощ :roll: :D ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Ха с ugly_girl явно ще се засечем в Слънчев бряг. :))) Моя бал е на 24 май , а след това на 26,27,28,29 сме в Сл.бряг. :D
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

ugly_girl, къде учиш в търново? И аз съм от там...тук,де :) Ние сме на 22 май в интера и след това на албена.
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

25 май

Хотел Кемпински Гранд Ермитаж, Златни пясъци

:D

П.П. Във форума не дават да се слагат снимки :cry:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ехе вие сте се уредили много добре :D поздравления...на нас не ни позволява директорът да излизаме извън града за самия бал, който е на 22 май...да не говорим извън страната...втората вечер също ще си ни е в града най-вероятно, защото моя клас е толкова заблуден милия, че всичките ми съученици са едни такива... :evil: айде няма да изказвам мнение за тях...самият бал се предполага, че ще е добър и весел, но въпреки тези ми очаквания не искам да се настройвам за някаква супер голяма веселба, за да не се прецака накрая нещо и да ми отиде настроението :) най-малко времето може да прецака нещо...пожелавам приятно прекарване на всички :D и дано да няма поражения :wink: или поне да не са сериозни :lol: и все пак като човек, прекарал един бал вече ми се струва, че и при моя си подготовката ще ми е по-вълнуваща от самото събитие, но да видим, дано не се окажа права :)

П.П. въпрос към женската част - избрахте ли си рокли вече ? 8) :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

1. Виж от кой град съм и ще разбереш, че до хотела се стига с автобус на "Градски транспорт" :D (Да ти кажа на мен не ми пукаше кой ще е хотела... Просто момичетата от училище с по-голямо самочувствие избраха да сме в най-новия, най-луксозен хотел (5+ звезди, откриват го официално този месец), но иначе сме на шведска маса и за да влезе външен човек в дискотеката се плаща 40лв. (, което може и да не е толкова лошо))

2. Абе Вие защо имате 2 вечери??? Ние имаме само 1 :?
Последно промяна от явор на 02 Апр 2006, 11:51, променено общо 1 път.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

явор написа:Абе Вие защо имате 2 вечери??? Ние имаме само 1 :?
защото не сте си организирали... :lol: в моя випуск масово ще ходят на едно местно курортно селище (силно казано де), но моя клас ще празнуваме по градските кръчми най-вероятно...ни най-малко няма да имам насторение да излизам от града, за да празнувам точно преди изпити..една вечер тук, все едно е петък вечер и така...толкоз. повече след КСК :lol: тогава ще се наваксва здраво :lol:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Е то като събиране на класа става... Нии такива често си правим :D

При нас има много местенца... Черноморец, Фичоза, Галата, Чайка, Журналист, Св. Константин... се с автобус и евтино :D
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

добре сте си ве хора...на морето сте, какви грижи имате...аз докато стигна до морето цяла нощ трябва да пътувам или цял ден, да се убия от път, да се опитам да си почина малко от него и да празнувам и така 2-3 дни най-много и после пак обратно...още един ден път...и докато се възстановя емоционално, психически, физически и т.н. от пътуване, безсънни нощи и щракане с пръсти, после докато се наканя да седна сериозно да уча, защото тренинга ми е отишъл и стана седмица и половина две :evil: затова местно, пък после лятото - море, планина...купони, излизания и т.н.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

А аз знаиш как ще се изкушавам цяло лято... Всички дискотеки тука :( ! Плаж :x !

...А пък и вии поне август, септември ще можете хубаво да си починете... Аз трябва квартира да си търся... И поне няма да се разделяш после с повечето от приятелите си ... Представи си какво е!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

явор написа:Аз трябва квартира да си търся... И поне няма да се разделяш после с повечето от приятелите си ...
квартира ли? къде? (не схванах нещо :oops: )...а за приятелите ми...половината ще са в София преди изпитите, защото са решили, че там ще им е по-спокойно за учене...друга част от тях ще се замонашва вкъщи и така...има време за всичко...ще се веселим като свършат изпитите...имаме един израз тук по Видинско, много често употребяван - няма да се давим като власите накрай Дунава (в смисъл такъв да се издъним на финала...малко остана...дерзайте! :wink: )
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Аз съм от математическа гимназия.На нас не са ни правили никакви проблеми за излизане от града.То си имаме традиция-първа вечер в Интера,после някъде по морето.Беше трудно да се организираме защото класът имаше различни мнения,но определено накрая вички май останахме доволни.Хубавото е че ще сме целия клас без 2ма и ще си изкараме яко...
Относно засичането на Слънчев бряг-току виж даже се разминем по коридорите ама едва ли ще се познаем де.А в кой хотел сте там??

Имаше питане и за роклите-да,най-накрая спокойно мога да кажа че имам рокля,която виси на закачалка в спалнята :lol: Доволна съм определено.Беше първата рокля,която пробвах,после обиколих мн магазини +София но накрая взех нея...Така че това ще е :lol:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и при мен виси в гардероба...само че още от декември...но наще ми ограничиха достъпа до нея :(
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”