Испански език

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ProvideR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Испански език

Мнение от ProvideR »

Някой вътрешен човек от СУ може ли да ми даде инфо как се провежда изпита, с каква оценка мога да вляза и т.н. ? Споделете някакви тънкости и предложения просто...
Мерси предварително !!!
8)
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Изпитът при мен беше граматически тестове и упражнения и да довършиш неква история,която ти прочитат :) Беше лесно според мен,но резултатите беха 62% 2ки,а аз влезнах с 3.40 8) Но все пак бройките за момчета са около 10 и нема кой знае колко желаещи по неясни за мен причини.Но все пак трудното започва като влезеш и разбереш защо е имало толкова малко бройки за момчета...некой от даскалите просто ги ненавиждат :wink:
Astral in da house...
Аватар
ProvideR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ProvideR »

а иначе на изпита следят ли много за преписване ?
не че ще седна да преписвам, но ще се чувствам много по-спокоен ако даскалките не гледат всяко мое движение...
какво би ме посъветвал за изпита ?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Re: Испански език

Мнение от nrggirl »

ProvideR написа:Някой вътрешен човек от СУ може ли да ми даде инфо как се провежда изпита, с каква оценка мога да вляза и т.н. ? Споделете някакви тънкости и предложения просто...
Мерси предварително !!!
8)
с каква оценка - ами хммм, ти какво искаш да влезеш?!? как да знаем колко ти трябва. тънкости няма, защото никога не знаеш точно за какво са ти намалили оценките, но като цяло е добре да знаеш по-забутани разни неща:)... но всеки изпит по език в СУ е известен с това, че е супер труден и винаги могат да те забият, просто късмет ти трябва и това е, ако се бориш за 6.00 направо се откажи:)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Не бих казал,че следят и спокойно може да си гледаш хората около теб :lol: Но не мисля,че това ще ти помогне кой знае колко.Иначе тънкости наистина не знам да има некви,просто си пишеш това,което знаеш,и се надяваш да те върже 8)
Astral in da house...
Аватар
ProvideR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ProvideR »

ами аз филология, туризъм,МИО нещо такова искам...
с испански и география...
А късмет дано !!!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ProvideR написа:ами аз филология, туризъм,МИО нещо такова искам...
с испански и география...
А късмет дано !!!
:lol: МИО в СУ няма. иначе за филологията пак зависи - различните филологии са различно търсени, различни бройки, в някои приемат по-лесно, в други по-трудно. това, че си момче определено ти е предимство :lol: . успех ти желая и мн късмет 8) !!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”