Мерси предварително !!!
Испански език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ProvideR
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Испански език
Някой вътрешен човек от СУ може ли да ми даде инфо как се провежда изпита, с каква оценка мога да вляза и т.н. ? Споделете някакви тънкости и предложения просто...
Мерси предварително !!!

Мерси предварително !!!
- Astral4o
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Изпитът при мен беше граматически тестове и упражнения и да довършиш неква история,която ти прочитат
Беше лесно според мен,но резултатите беха 62% 2ки,а аз влезнах с 3.40
Но все пак бройките за момчета са около 10 и нема кой знае колко желаещи по неясни за мен причини.Но все пак трудното започва като влезеш и разбереш защо е имало толкова малко бройки за момчета...некой от даскалите просто ги ненавиждат 
Astral in da house...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: Испански език
с каква оценка - ами хммм, ти какво искаш да влезеш?!? как да знаем колко ти трябва. тънкости няма, защото никога не знаеш точно за какво са ти намалили оценките, но като цяло е добре да знаеш по-забутани разни неща:)... но всеки изпит по език в СУ е известен с това, че е супер труден и винаги могат да те забият, просто късмет ти трябва и това е, ако се бориш за 6.00 направо се откажи:)...ProvideR написа:Някой вътрешен човек от СУ може ли да ми даде инфо как се провежда изпита, с каква оценка мога да вляза и т.н. ? Споделете някакви тънкости и предложения просто...
Мерси предварително !!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ProvideR написа:ами аз филология, туризъм,МИО нещо такова искам...
с испански и география...
А късмет дано !!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!