Здравейте на всички! Съжалявам, че ви тормозя в тези жеги, но имам неотложен въпрос и силно се надявам някой да съумее да ми помогне.
В момента статутът ми е на прекъснала по лични причини и преди две седмици си изтеглих дипломата за средно образование от СУ в замяна на студентската ми книжка. Интересувам се, понеже не я върнах в посочения срок, дали съм загубила студентските си права?
Ако някой има опит или познания по темата, нека сподели, изключително ми е важно.
Въпрос относно дипломата за средно образование
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно дипломата за средно образование
По принцип това е последицата, ако не си върнеш дипломата - губиш статута си на студент. Би трябвало, когато са ти дали дипломата, да си подписала нещо като декларация, в която се съгласяваш с това.
Предвид факта, че е лято, обаче, може и прегрешението ти да е останало незабелязано. Единственият начин да разбереш е да идеш в отдел студенти и да разбереш оттам.
Предвид факта, че е лято, обаче, може и прегрешението ти да е останало незабелязано. Единственият начин да разбереш е да идеш в отдел студенти и да разбереш оттам.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Аз прекъснах преди 2 години и сега кандидатствах отново.В това число, като мое право имах възможността да попълня онлайн, че искам да кандидатсвам за възстановяване на студентските права или да започна на ново в друга специалност.
Да, но на мен не ми дадоха да подписвам никаква декларация. Попитах може ли да си взема дипломата за 1 седмица, жената ми я даде взе ми студентската книжка и това беше. Какъв е срокът за връщане на дипломата по принцип, някой знае ли? 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
3 дни, май? Но говоря на прима виста, не съм проверявала.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.