Кристо - ДЕПУТАТ!

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Кристо - ДЕПУТАТ!

Мнение от fak »

Предизборната кампания все още не е започнала, НО вече стана ясно, че обичаният форумен корифей Кристо ще присъства в кандидатската листа на някоя (в момента неизвестна нам) партия. Другият вариант е виртуалният исполин да се заеме с нелеката задача да се яви на парламентарните избори като независим, издигнат само от инициативен комитет в Меден Рудник.

Подробностите около програмата на кандидата ще разберете от самия него.

Аз се заемам с организацията около регистрацията му за кандидат за независим депутат в следващото народно събрание, ако той реши да не ангажира личността си с мръсната слава на политическите партии..

За начало ми трябват още 2-ма желаещи да се включат в инициативния комитет. Задължително условие е да са с настоящ адрес Бургас.

Подписката за регистрация на нашия кандидат ще стартира пред Часовника (бургазлии знаят) на 1 април. Датата е избрана неслучайно - тогава е и вторият рожден ден на бъдещия народен представител.

От утре - 5 ноември, стартира и кампанията за набиране на сумата за депозита, който е задължителен при участие в изборите. Шатрата, където всеки един от вас може да остави своята частица принос към съграждането на новото бъдеще на Родината, ще бъде разположена пред Ректората, вляво от паметника на Евлоги Георгиев.

Да пожелаем успех на Нашия кандидат в нелекия преход по жълтите павета. Да приветстваме жертвоготовността му в името на една нова, различна и по-добра България!
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Кристо - ДЕПУТАТ!

Мнение от Kristo »

Изображение
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

форонен, форомен - НАШИЯТ!!
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

В момента подготвям търг с участието на различни партии и ще стана кандидат от партията, предложила най-добри условия. Минималните изисквания са:

- партията да има над 10,000 члена
- да налага млади напористи обществениЧки
- да има поне 10% от гласовете, ако изборите се провеждат към датата на търга.
- Яне Янев да не е в тази партия
- да отговарят на Златната Троица от 3 мои политически възгледа:
1/ повече инвестиции в Бургас, отколкото в провинцията, този град е нашия прозорец към Европа, има летище, пристанище, магистрали и е разположен на идеалния кръстопът между Ориента, Русия, Европа и Меден Рудник.
2/ задължително и безплатно висше образование, с опция за казарма 4год (за степен ефрейтор) или 5год (за степен лейтенант) на отказващите се от него.
3/ задължение за всяко домакинство да е отглеждало домашен любимец/и поне 5год непрекъснато, преди да получи правото да си създадат/осиновят детенце.

- да ми осигурят добро заплащане като член на партията, вкл. и да не плащам данъци върху това заплащане.
- служебен хеликоптер, за да достигам до по-труднодостъпните места в моя избирателен район (например Сунгурларе)
- да ми осигурят котка порода персийка, бяла, злобна, за да се снимам с нея за предизборните си плакати. С правото да си я запазя до следващите избори.
- също така държа много да ми бъде осигурена и лична асистентка, 100% чистокръвна българка, като ще направя изключение само ако е мулатка или Натали Портман.
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти

Мнение от Armin^^ »

Изображение
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 17&t=21391

Имате си тема, която никой не бръсне за нищо. Далеч по-лесно е за мен да не обръщам внимание на глупостите ви, когато са в темата специално създадена за това. Моля, използвайте я.
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Каква е тази тайна тема, която аз явно нямам право да чета? :lol:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Малка си още :shaking2:
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Libra написа:Каква е тази тайна тема, която аз явно нямам право да чета? :lol:
Тя е една тема, която поради силното негативно влияние, което оказва върху психиката, е ограничена само за лица над 21 години. :lol:

Кристо, ти нали уж бракоразводен адвокат щеше да ставаш, къде се изпариха тези ти амбиции? :shaking2:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Пф и защо целия форум трябва да знае,че на Ристо му се муат евтини кифтета :scratch:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Лол, 10 мнения по темата и все още никой не е писал, че съм "бая прост, досаден, гаден, мазен и т.н...." и си мисля - или не ви дреме, кой ви управлява, или нещо ви има - есенна депресия, амнезийка, ала-бала....

Темата е за това да съм депутат или не. Ако не ви харесва, идете в литературния раздел и пишете за Айрис Мърдок... не мисля, че Фак ви е задължила всеки да пусне мнение. Ако го е направила, ще и се скарам допълнително за поредните и недемократични ексцесии... малката монархистка, бате...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

ники написа:
Имате си тема, която никой не бръсне за нищо. Далеч по-лесно е за мен да не обръщам внимание на глупостите ви, когато са в темата специално създадена за това. Моля, използвайте я.
"Далеч" не ме вълнува какво е "по-лесно" за теб

Темата не противоречи на правилата на форума, както и не се различава от останалите теми в раздела.
Не съм сложила двама едри потни чернокожи да те натискат за стола и да ти държат главата срещу монитора.

Ако се ядосваш, че няма смислени и качествени теми, СЪЗДАЙ такива. Не мрънкай като *****
la douleur exquise
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от ники »

Мнението ми не беше свързано конкретно с тази тема, а с последните ви разговори по останалите. Постнах го тук, за да не разводнявам допълнително останалите.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Значи си решил да спамиш несвързана тема, за да пребориш спама в другите теми в спам-раздела? И така спасяваш другите теми от твоя спам, спамейки тук?

Като стана депутат, ще въведа училищния предмет Логика - от 2ри до 12ти клас, задължителен. После ще ми благодарите.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Айде само да не е важна, а?!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”