Свършване със спорта по-рано?
Модератори: ники, Methuselah
Свършване със спорта по-рано?
Въпросът ми е следния, има ли смисъл да питам преподавателката по спорт дали сега (т.е. в началото на 2-ри семестър) може направо да ме изпита за оценка или, в по-неприятния за мен вариант, да си взимам часовете на куп, така че да свърша за 2-3 седмици и пак да завърша по-рано? Просто нямам никакво време за спорт този семестър... освен това ми го водят незадължителен доколкото знам, така че и това е в плюс. Идеята ми е има ли смисъл въобще да питам - да не вземе после преподавателката да си 'отмъщава' или нещо такова? 
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
какво тренираш? по принцип , неофициално, ако говориш с преподавателката и тя е свястна ще го измислите... няма точно определена процедура, зависи си от човека (и от преподавател якато характер, и от теб като държане и представяне)... кажи ми кой ти преподава и ако знам повече инфо ще ти пиша.
а за отмъщение--спорта в СУ е за студенти и всеки е наясно че не винаги имаме време... най-вероятно ше ти кажат да ходиш колкото и когато можеш, а за оценки не се тревожи, то ако не ти е задължителен спорта те даже не се гледат
а за отмъщение--спорта в СУ е за студенти и всеки е наясно че не винаги имаме време... най-вероятно ше ти кажат да ходиш колкото и когато можеш, а за оценки не се тревожи, то ако не ти е задължителен спорта те даже не се гледат