Проект :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Proekti
В началото бе словото
Специалност: MIO
Курс: завършил

Проект :)

Мнение от Proekti »

Здравейте ,
Търся млади и интелигентни хора от ромски произход за участие в проект - платен , разбира се :) . Моля желаещите да вземат участие да ми пишат или тук или на e-mail pipi_91@abv.bg за повече информация.
Благодаря , колеги . Очаквам бъдещи контакти с вас :)))
zlia_kufar
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: Проект :)

Мнение от zlia_kufar »

Е какво значение има от какъв етнически произход са?Това не е ли дискриминация спрямо българи или сърби ,които биха искали да участват?Илиии...
saviiinceto
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от saviiinceto »

или просто постът е шега...
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Предлагам админите да изтрият поста като расистки и дискриминационен! :twisted:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

zlia_kufar написа:Е какво значение има от какъв етнически произход са?Това не е ли дискриминация спрямо българи или сърби ,които биха искали да участват?Илиии...
Е, вероятно е за нуждите на проекта.

Друг е въпросът, доколко бих се свързала да върша бизнес с никого, чийто e-mail е Пипи 91..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Proekti
В началото бе словото

Мнение от Proekti »

Разбира се , че е за нуждите на проекта :) Надявам се скоро да мога да предложа нещо и за останалите :) А e-mail е просто предоставен да го използвам :) Не така скептично :D
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Не е скептицизъм, а отношение спрямо работата.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

За нуждите на друг един проект, търся млади, по-интелигентни студенти, и още по-добре студентки, само от СУ, които в никакъв случай да не са циганки.
За справка може да ми пишете на имейл, няма значение кой, за да се напием, защото е много горещо за други активности. Това е проектът, за който иде реч. :mrgreen:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
zlia_kufar
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от zlia_kufar »

Не знам.Аз поне никога не съм чувал за проекти,за които да се изискват само студенти от български етнически произход.Всъщност съм сигурен,че биха обвинили организаторите на такъв проект в дискриминация,не съм ли прав.
kvg
В началото бе словото
Специалност: Физика
Курс: втори

Мнение от kvg »

В много отношения мнозинството (дали ще са българи, дали ще са хетеросексуални, дали ще е нещо друго подобно) са обект на дискриминация.. Трудно може да е иначе :)
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Ще ви помоля да спрете със спама и отффтопика.

Ако имате интерес - пишете на посочения и-мейл адрес.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

kvg написа:В много отношения мнозинството (дали ще са българи, дали ще са хетеросексуални, дали ще е нещо друго подобно) са обект на дискриминация.. Трудно може да е иначе :)
Мен пък ми се вижда, че е точно обратното. Посокат на дискриминацията трябва да се търси от мнозинството към малционството особено в общество като нашето, където голяма част от хората си мислят, че със сегрегирането на ромите, ще се оправят проблемите им.

Хубаво би било, ако авторът даде информация за проекта, тъй като роми тук едва ли ще намери, но пък явно потребителите проявяваме интерес и любопитство към естеството на проекта :)
Proekti
В началото бе словото

Мнение от Proekti »

Става въпрос за една британска организация , за която в момента работя , занимаваща се със страшно много неща . В момента имаме социална инициатива за роми (не само в България) , които са млади , интелигентни , образовани или такива , на които тепърва им предстои да влезат във висше учебно заведение. Целта е да бъдат включени в online платформа и чрез кратки съобщения и e-mail да потърсят други такива хора или просто да споделят своя пример с тези които отказват , образование , да си намерят работа , крадат .... или общо взето тези , които не желаят да се интегрират по нормалния начин :)
kvg
В началото бе словото
Специалност: Физика
Курс: втори

Мнение от kvg »

ники написа:
kvg написа:В много отношения мнозинството (дали ще са българи, дали ще са хетеросексуални, дали ще е нещо друго подобно) са обект на дискриминация.. Трудно може да е иначе :)
Мен пък ми се вижда, че е точно обратното. Посокат на дискриминацията трябва да се търси от мнозинството към малционството особено в общество като нашето, където голяма част от хората си мислят, че със сегрегирането на ромите, ще се оправят проблемите им.

Хубаво би било, ако авторът даде информация за проекта, тъй като роми тук едва ли ще намери, но пък явно потребителите проявяваме интерес и любопитство към естеството на проекта :)
За мен липса на дискриминация би означавала, че действително няма никакво значение какъв цвят ти е кожата, етноса и вярата или някакъв друг признак. Но докато има нужда от такива проекти, докато при прием в университет има квоти за мъже и жени - дискриминация има. Т.е. ако някой твърди, че иска да живее в свят, лишен от дискриминация, то трябва да осъзнае, че светът би бил доста по-различен (че дори и тогава всички тоалени би трябвало да са унисекс ;) )
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Правете разлика между дискриминация и оправдан подбор.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”