[КСК 2012] История и География.

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
LewsTherin
В началото бе словото

[КСК 2012] История и География.

Мнение от LewsTherin »

Има ли хора от тук, които да са приети в специалноста? Аз съм приет 3-то желание това, ще чакам 2-ро и 3-то класиране за първите две желания а ако не стане - ще уча точно това.
Бтв питам по запознатите 2 рутинни въпроса - не разбрах много добре като депозирам дипломата и подам молба за участие в следващите класирания, дали мястото в специалността ми се запазва и ако не ме приемат на 2-3 класирания в по-горно желание мога да си запиша История и География?
И другото, какви магистратури мога да запиша, ако изкарам бакалавър История и География:) Мерси предварително :) И пишете да се видим кои сме кандидатите :)
Георги и Радостина ^^
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: [КСК] История и География.

Мнение от svetlio.varna »

Запазва се мястото ти :)
Иначе можеш да запишеш всички магистартури на ИФ и ГГФ: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... i_programi
Facebook
Изображение
LewsTherin
В началото бе словото

Мнение от LewsTherin »

А има ли начин да запиша магистратура от друг факултет след като съм завършил бакалавър по тази специалност? Търсих из форума и намерих тема, но там имаше само зададен въпроса без да му бъде отговорено:) Ако някой знае да разясни на невежият мен 8)
Георги и Радостина ^^
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

За някои може, за други - не. Зависи от магистратурата. В линка, който съм дал, е подробно описано за коя магистратура как се кандидатстват и кой може да кандидатства.
Facebook
Изображение
LewsTherin
В началото бе словото

Мнение от LewsTherin »

Много благодаря за бързия отговор и затова, че го обясни разбираемо :) Надявам се темата да даде отговори на въпросите и на други като мен. И дано да се покажат вече вероятните бъдещи колеги..
Георги и Радостина ^^
madted
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] История и География.

Мнение от madted »

Тя тая тема малко умряла, но ей ме мен - официално записана "История и География". Няма ли други колеги?
LewsTherin
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] История и География.

Мнение от LewsTherin »

Аз преминах на по-горно желание! Успех!
Георги и Радостина ^^
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”