Здравейте. Имам няколко въпроса, ще се радвам ако можете да помогнете или да ме насочите поне към точния телефон, че с тоя сайт не мога да се оправя :д
Искам да се преместя Английска филология от ВТУ в СУ, взех си дипломата, служебна бележка т.н.
Проблема е, че инспекторката ми във ВТ каза, че има шанс да съм пак първи курс. това не е вариант, тъй като ще трябва за 3 път да съм първи курс... не върви. Искам да разбера по-рано, ако искат да ме разпределят там, да се връщам обратно във ВТ.
Другия ми въпрос е, тъй като някои предмет се различават от учебния план, и то най-вече от 2рия семестър, ще трябва ли да държа някакви приравнителни, ако да д/г колко? и как стоят нещата там?? лесно ли се взимат, самостоятелна ли е подготовката...
ИЗвинявам се ако не съм уцелил раздела и мерси предварително.
Преместване АФ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
Re: Преместване АФ
Свържете се с учебен отдел на ФКНФ, те ще ви дадат най-точна информация.
.:{~Блог~}:.
Честно казано предпочитам да се разходя до София и лично да ми обяснят всичко. Имаш ли идея дали не са в отпуски, какво им е работното време и къде е стаята на ФКНФ? Благодаря!Mephisto написа:Свържете се с учебен отдел на ФКНФ, те ще ви дадат най-точна информация.
пп. намерих го София 1504, бул. Цар Освободител 15, централно крило, ет. І, каб. 231, въпроса с почивките им обаче е валиден... да не да ги няма..
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това, което мога да ти кажа е, че миналата седмица бяха там и не пишеше нищо на вратата за отпуски. Другото е, че в тоя кабинет са 3-4 служителки и не знам дали всички ще излязат в отпуска едновременно, или постоянно ще има човек там. Ако намериш телефон, звънни и питай.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
звъннах. :д жената ми каза с 1 дума, не си за тоя телефон и ми затвори.... 2рия път ми даде друг, на който пък не вдигат. голяма мъка да получа някаква информация. 
chill написа:Честно казано предпочитам да се разходя до София и лично да ми обяснят всичко. Имаш ли идея дали не са в отпуски, какво им е работното време и къде е стаята на ФКНФ? Благодаря!Mephisto написа:Свържете се с учебен отдел на ФКНФ, те ще ви дадат най-точна информация.
пп. намерих го София 1504, бул. Цар Освободител 15, централно крило, ет. І, каб. 231, въпроса с почивките им обаче е валиден... да не да ги няма..
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... l_studenti