Новият сайт на Университета? дизайнът >
-
iztre6tenqlka
- В началото бе словото
Новият сайт на Университета? дизайнът >
Наистина ли вече има нов сайт на СУ??? Ако е вярно моля ви да ми дадете линка към него!!! Ще съм ви адски БЛАГОДАРНА! 
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ето ги темпелйтите на новия графичен дизайн на сайта на СУ
Галерия alhimikat
По принцип не трябва да давам подобна информация, тъй като не съм се консултирал дали може!
Но поради това, че не е лошо студентите да знаят какво се случва, Ви предоставям малко информация.
Но не очаквайте сайтът да стартира скоро.
Цяло чудо ще е, ако тръгне за новата учебна година - на есен
поздрави
По принцип не трябва да давам подобна информация, тъй като не съм се консултирал дали може!
Но поради това, че не е лошо студентите да знаят какво се случва, Ви предоставям малко информация.
Но не очаквайте сайтът да стартира скоро.
Цяло чудо ще е, ако тръгне за новата учебна година - на есен
поздрави
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
Да, за жалост само нашия факултет си няма сайт. А сме най-богатият факултет, by devils.
А относно нов сайт на СУ - ами какво да кажа - може би трябва да се направи нов, ама да се прави от тоя-оня - не мога да се съглася.
По-добре СУ да даде Х лева за фирмата "У", да го пипнат, да го барнат, и да стане нещо. А не да гледаме разни мацки и т.н.
Нищо лично към никого.
А относно нов сайт на СУ - ами какво да кажа - може би трябва да се направи нов, ама да се прави от тоя-оня - не мога да се съглася.
По-добре СУ да даде Х лева за фирмата "У", да го пипнат, да го барнат, и да стане нещо. А не да гледаме разни мацки и т.н.
Нищо лично към никого.
Dictum meum pactum
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Браво, браво дано да е по-функционален и лесен за навигация от настоящия. Стискам палци да стане максимално бързо!
П.П. И едно странично въпросче - на собствен сървър ли ще се хоства или ще се търси хостинг компания? (естествено ако не е строго конфиденциална тази информация
)
П.П. И едно странично въпросче - на собствен сървър ли ще се хоства или ще се търси хостинг компания? (естествено ако не е строго конфиденциална тази информация
"Това са принципите ми! Ако не ви харесват, имам и други..."
- inaccessibility
- Летящите Пръсти