МАТУРИ 2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
МАТУРИ 2012
Здравейте,
Кандидат-студенти...
Не успях да намеря тема за матурите, тъй че реших да направя такава.Какво искате да се падне в понеделник.Аз съм голям фен на Елин-Пелиновото творчество и се моля за ''Гераците'' ! : )
п.п.Ако все пак има подобна тема, моля някоя от моите любими модераторки да изтрие темата ! :*
Кандидат-студенти...
Не успях да намеря тема за матурите, тъй че реших да направя такава.Какво искате да се падне в понеделник.Аз съм голям фен на Елин-Пелиновото творчество и се моля за ''Гераците'' ! : )
п.п.Ако все пак има подобна тема, моля някоя от моите любими модераторки да изтрие темата ! :*
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: МАТУРИ 2012
Има раздел за матурите в КСК 
А и може просто в КСК раздела да я пуснеш.
А и може просто в КСК раздела да я пуснеш.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
Аз ще съм доволен на Ботев/Дебелянов/Далчев/Смирненски/Вапцаров/Гео/Яворов и може би Алеко . Но каквото и да се падне, разчитам на това, че текстът е пред нас и винаги можем да навържем някакви разсъждения. Успех на всички утре !
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
От 2 месеца се моля за Далчев, колкото и да е малък шанса.
Успех на всички и от мен!
Успех на всички и от мен!
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
- Специалност: LAW
- Курс: втори
Знаете ли кога горе-долу се качват вариантите ?Конкретно за този по БЕЛ ме интересува ?По време на матурата ли ?
Миналата година качиха вариантите доста бързо.
ПП: Френдът ти толкова ли е малоумен, че иска да му подсказваш на елементарната матура?
Ама може и да питаш проста така, знам ли. Може и да те излъжа, но мисля, че ги качиха преди да е свършила матурата. Така чух, но не вярвам.
ПП: Френдът ти толкова ли е малоумен, че иска да му подсказваш на елементарната матура?
Ама може и да питаш проста така, знам ли. Може и да те излъжа, но мисля, че ги качиха преди да е свършила матурата. Така чух, но не вярвам.
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
- Специалност: LAW
хХАХАХ ? От къде знаеш дали става въпрос за мъж или жена ?Или явно за повечето жени мъжете сме малоумни същества ?А може да искам да подсигуря приятелката си ,разсъждавай обективно,а не субективноJudas написа:Миналата година качиха вариантите доста бързо.
Интересно ми е да чуя да дали има възможност да качат вариантите в нет-а в периода 8-12 часа ?
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Не.AlexCardo написа:
Интересно ми е да чуя да дали има възможност да качат вариантите в нет-а в периода 8-12 часа ?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
AlexCardo написа:хХАХАХ ? От къде знаеш дали става въпрос за мъж или жена ?Или явно за повечето жени мъжете сме малоумни същества ?А може да искам да подсигуря приятелката си ,разсъждавай обективно,а не субективноJudas написа:Миналата година качиха вариантите доста бързо.
Ама може и да питаш проста така, знам ли. Може и да те излъжа, но мисля, че ги качиха преди да е свършила матурата. Така чух, но не вярвам..Другото което е - въпросът е свързан с вид гаранция и застраховане
,а не толкова с основното
.Мерси все пак за поста.
Пукало ми е дали е мъж или жена. Откъде пък се роди идеята ти, че съм жена? От кво има да се застрахова човек на матура?! Отива, пише, изкарва над 5.50 и готово.
Тези матури продължават да бъдат обидно тъпи 
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Особено гадна тема, винаги съм смятала че "Под игото" няма как да е най-великата творба на Вазов. Има толкова интересни неща по който може да се пише, а те Вазов, та Вазов. Ако не греша същото се падна на моя випуск 92' на изпита след седми клас (аз не съм ходила на такъв изпит) 

Не, тогава се падна "Немили-недраги", ако говориш за произведение.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Може, не съм убедена, че е било "Под игото"
Аз влязох да уча с лицеви упори и бягане 

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Искрено се надявам да не се налага да си обясняваме за "Под игото" и неговото значение в българската литератураclinical_dead написа:Особено гадна тема, винаги съм смятала че "Под игото" няма как да е най-великата творба на Вазов. Има толкова интересни неща по който може да се пише, а те Вазов, та Вазов. Ако не греша същото се падна на моя випуск 92' на изпита след седми клас (аз не съм ходила на такъв изпит)
О, да! Колко се молех миналата година да не се пада Славейков или Далчев. Единственото по-леко стихотворение беше "Книгите" и то взе, че се падна