Някой бил ли е на този изпит?
Ако да как минава?
Общо казано социологията е интересна наука, но понякога може да бъде излишно концентрирана върху не особено интригуващи проучвания.
Социология при Знеполски
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
soul assassin
- В началото бе словото
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Може ли да ми разкажете малко повече за социологията? Кой курс сте? Как стоят нещата с присъствията? Колко изпита са първия семестър, изобщо...
Преподавателите точни ли са...не знам какво точно да питам, понеже не знам и какво точно искам да чуя, но ще се радвам, ако някой ми отговори (ако смятате, че е твърде офтопик, може и на лични, наистина ще ви бъда изключително признателна)
Преподавателите точни ли са...не знам какво точно да питам, понеже не знам и какво точно искам да чуя, но ще се радвам, ако някой ми отговори (ако смятате, че е твърде офтопик, може и на лични, наистина ще ви бъда изключително признателна)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Мхм,таки си е.Поне при нас изпита беше 2 дни.Първият ден писмен изпит,втория устен.escobar написа:тегавичко преминава...
Иначе относно социологията,тук съм си качила лекциите при Б.Знаполски ако на някой му свърши някаква работа
http://www.megaupload.com/?d=NH247IWU
-
soul assassin
- В началото бе словото