Здравейте. 2-ри курс съм в УНСС. Смятам да прекъсна и да кандидатствам във ФМИ. Възможно ли е да вляза с държавна поръчка и редовно обучение при тези обстоятелства?
Също така искам да попитам и още нещо в случай, че някой има информация. Ще ми признаят ли оценката по математика, която изкарах на приемния в УНСС (който е тест)? Там имах 5.95. Не, че ми е проблем да изкарам задоволителна оценка на изпит по елементарна математика при положение, че учих висша, ама все пак си е усилие.
Благодаря.
Студент от УНСС, мога ли да уча в СУ редовно?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
hellohello
- В началото бе словото
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Студент от УНСС, мога ли да уча в СУ редовно?
Трябва да отидеш на изпит в СУ, тази година или да кандидатстваш с матура. Не признават изпити от минали години или друг университет.
И да мисля, че пак ще си държавна поръчка, но не съм 100% сигурна, просто съм го чувала.
И да мисля, че пак ще си държавна поръчка, но не съм 100% сигурна, просто съм го чувала.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Няма да ти признаят никакъв изпит от друг университет. Ако не си завършил някаква бакалавърска степен държавна поръчка, можеш да кандидатстваш във всеки един държавен университет и да запишеш пак държавна поръчка. С други думи - можеш сега да прекъснеш УНСС и да започнеш наново в СУ като си имаш всички права, каквито би имал ако не беше учил в УНСС. Нямаш право да учиш в два държавни университета едновременно, имай го предвид.
-
hellohello
- В началото бе словото
Благодаря много.