Отнася се основно до момчетата, но невиждам да има проблем и за момичета. Значи ако наистина неможете да си заверите спорта, треньорите по футбол са пичове и ако ги намерите се подписват без изобщо да ви познават или да ви питат кои сте!
Моля ви, обаче, използвайте тази мярка в краен случай!
Който има проблем със заверката, да чете тук!
Модератори: ники, Methuselah
Който има проблем със заверката, да чете тук!
Да живее отбора на Форум СУ
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
а имаш ли идея, ако въобще не си стъпвал на спорт (но той не ти е задължителен), дали ще имаш голям проблем? смисъл не говоря за мъмрене, а за по-големи санкции.. защото за моя факултет спортът не е задължителен и аз се записах в началото, но точно в този ден и час два дни по-късно ни преместиха едната лекция и аз нито веднъж не отидох.. и реших да се покрия все едно е имало грешка. въпросът ми е дали ще имам проблем на края на годината примерно и ако искам да се местя евнтуално? (ако знаеш де.. и благодаря) !
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ако имаш заверка през първия семестър, т.е. сега въпреки че не си ходил/а на спорт - то в края, евентуално, пак няма да имаш проблеми.
Добрефф каза точно това, че проблем няма да имаш някой да ти завери семестъра, стига да си поискаш!
*п.п.
В Университет сме за да учим - спортът е за между другото, така че не се впрягайте, дипломи ще вземете дори да не сте най-добрите спортисти
Добрефф каза точно това, че проблем няма да имаш някой да ти завери семестъра, стига да си поискаш!
*п.п.
В Университет сме за да учим - спортът е за между другото, така че не се впрягайте, дипломи ще вземете дори да не сте най-добрите спортисти
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"