Фитнес в Студентски град
Модератори: ники, Methuselah
Фитнес в Студентски град
Здравейте,
Чудех се дали сред вас има някой, който живее в студентски град. Намерих един фитнес 23, за който обаче няма никакви коментари и мнения в интернет, а забелязах, че цените са мн по-ниски от другите фитнеси. Това не е реклама, просто наистина се не чудя дали е добро мястото или не. Ако има някой, който го е посещавал, ще съм му благодарна да сподели мнението си.
Чудех се дали сред вас има някой, който живее в студентски град. Намерих един фитнес 23, за който обаче няма никакви коментари и мнения в интернет, а забелязах, че цените са мн по-ниски от другите фитнеси. Това не е реклама, просто наистина се не чудя дали е добро мястото или не. Ако има някой, който го е посещавал, ще съм му благодарна да сподели мнението си.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Фитнес в Студентски град
Има един (наистина не знам как се казва), който се намира зад Фантастико. Като тръгнеш по пресечката отстрани на Фантастико - ул. Франсоа Митеран, покрай едни по-нови кооперации и първата мисля, че се пада пресечка вдясно (гледам, че в бгмапса го дава ул. Проф. Ал. Фон.. нещо си). Като завиеш и походиш 30-тина метра, самият фитнес се пада вляво, пак срещу едни нови кооперации, срещу някъв магазин за дрехи даже (колко съм се потила, докато го гледам, хаха).
Входът за жени е намален двойно - 1.50лв. е. Може и карта да си изкараш, излиза още по-на далавера. Пичовете (инструкторите) са свестни : )
За този твоя фитнес нищо не знам, освен ако не се окаже същият, за който говоря аз : )
Входът за жени е намален двойно - 1.50лв. е. Може и карта да си изкараш, излиза още по-на далавера. Пичовете (инструкторите) са свестни : )
За този твоя фитнес нищо не знам, освен ако не се окаже същият, за който говоря аз : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Този и аз съм го виждал и е доста добър...
-
Tenebrvs
- В началото бе словото
- Специалност: Криво
- Курс: втори
FloWersOfEviL написа:Има един (наистина не знам как се казва), който се намира зад Фантастико. Като тръгнеш по пресечката отстрани на Фантастико - ул. Франсоа Митеран, покрай едни по-нови кооперации и първата мисля, че се пада пресечка вдясно (гледам, че в бгмапса го дава ул. Проф. Ал. Фон.. нещо си). Като завиеш и походиш 30-тина метра, самият фитнес се пада вляво, пак срещу едни нови кооперации, срещу някъв магазин за дрехи даже (колко съм се потила, докато го гледам, хаха).
Колежке, а за мъже колко е входа знаеш ли
Tenebrvs написа:Колежке, а за мъже колко е входа знаеш лиFloWersOfEviL написа: Входът за жени е намален двойно - 1.50лв. е.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Колега Tenebrvs.. видно е, че не сте от ФМИ 
-
Tenebrvs
- В началото бе словото
Заек съм и не хащам подобни бъзици. Какво общо има ФМИ 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами това, че студентите, учещи там, се предполага, че знаят как да сметнат 2 по 1.5лв. Макар че.. това и учениците в трети клас следва да го знаят : )
-
Tenebrvs
- В началото бе словото
Слава Богу, че съм изпуснал часовете по математика, щом като учат такива скучни неща там. Но пък наблегнах на езиците за сметка на това 
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
От 7ми септември се нанасям в общежитията на СУ и официално ставам студентче-китаистче
Интересуват ме фитнесите в Студентски град-цени,местоположение,качество на уредите.Като всеки беден студент търся нещ евтинко
и се спрях на Фитнес 23-намерих в някоя от темите линк към цените на посещенията и картите и останах очарована.Обаче малко ме съмнява,че самата зала е оборудвана с хубави уреди.Кой е ходил там и има впечатления?
Другото,което ме интересува,е в кой фитнес предлагат личен треньор,който да осигури и програма(ако толкова го мързи,сама ще си намеря програмата
) и колко се доплаща за него?На някои места треньорите не се плащат допълнителни или изобщо няма такива,та и това ми е много важно.
Дано да има хора,които да знаят и да искат да помогнат на неориентираната студентка
Другото,което ме интересува,е в кой фитнес предлагат личен треньор,който да осигури и програма(ако толкова го мързи,сама ще си намеря програмата
Дано да има хора,които да знаят и да искат да помогнат на неориентираната студентка
We are all mad here.
https://www.facebook.com/antoniakochos
https://www.facebook.com/antoniakochos
- elektraa
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Аз ходя в този зад Фантастико - Weider Gym се казва и е супер.Картата за месец неограничен достъп е 18лв.Много е приятно и поддържано и уредите са нови.Мисля, че няма лични треньори и няма степер (който си е един от задължителните уреди за жени според мен).Ако имаш въпроси - питай! 
Журналистика,2 курс
-
ivan_marinov
- В началото бе словото
- Специалност: Българска фиология
Коя е най-добрата финтес зала в момента ?
- punch
- От дъжд на вятър
- Специалност: филология
- Курс: друг
Намерете си престижна работа и ще ви осигурят безплатен абонамент за фитнес.
ЕВРИБАДИ ДЕНС!
Всичко зависи от това как се позиционираш
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
Всичко зависи от това как се позиционираш
(с) Андрей Миркин
The Мацки
Welcome to St.Tropez
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
или чрез серия врътки с многото си кредитни карти направете така че банката да ви го плаща