има ли някой-СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ-2 или 3 курс
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
има ли някой-СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ-2 или 3 курс
някой може ли да ми каже как протича изпита при Чавдарова-история на соц.работа?тежък ли е?благодаря предварително!
Answer
съжалявам че пуснах 3 теми почти едновременно(доставчика ми е много зле и нешо ми се сбъгна нета)ОБАЧЕ ТИ НЕ СЕ ПРАВИ НА НЯКЪВ ШЕФ(ЗА В БЪДЕЩЕ)АКО ОБИЧАШ!
Crematory,защо не му/и изтриеш отговора?Все пак няма право да държи такъв език във форума!А и нищо толкова не си му/и казала,че да почва с обидите!
gonzo,не си избрал/а правилното място,за да се правиш интересен/а!Ако беше прочел/а правилата,не само щеше да разбереш,че не можеш да пускаш няколко теми за едно и също нещо и да използваш груб език,но и че модератора(каквато е Crematory) има право да трие темите или съобщенията ти,ако смята че са неподходящи.Бих казала,че,ако не промениш държанието си,нямаш бъдеще в този форум
!
gonzo,не си избрал/а правилното място,за да се правиш интересен/а!Ако беше прочел/а правилата,не само щеше да разбереш,че не можеш да пускаш няколко теми за едно и също нещо и да използваш груб език,но и че модератора(каквато е Crematory) има право да трие темите или съобщенията ти,ако смята че са неподходящи.Бих казала,че,ако не промениш държанието си,нямаш бъдеще в този форум
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.