Изпита по ИБДП при Токушев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Изпита по ИБДП при Токушев
Колеги юристи от горните курсове може ли да снесете информация за изпита при Токушев.Интересува ме как протича,дали се заяжда и дали въпросите са два-един от средновековие и един от новата история или всички върпоси от конспекта са смесени и се тегли един.
Не се заяжда?
Не знам - може би към студентите по МО е по- толерантен...Но с нас се заяждаше и доста при това...
При нас премина така: тегли си всеки 2 въпроса, сядаш и имаш 15 минути да помислиш...Ама може и толкова да не са, защото като свърши с един студент, вика другия поред и така се местят хората с 1 място напред.
Мен това ме притесни, щото искам да си мисля като хората, ама не ми стига времето.Най- важно е какво ще изтеглиш - на мен ми се паднаха кофти въпроси...
Преди мен бая викаше на колегите ми.С мен не беше никак любезен, постоянно ме прекъсваше...Не ме кефи, честно...Имам 4 на тоя изпит.
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аха, поне ви преподава известен човек- доцент Токушев, който е написал учебника по буржоазно право. Виждам, че в СУ изпитът е устен. Значи при нашата група дойде даскалът и ни даде две теми. В размките на 2 часа трябваше да ги развием писмено.
Преди това си мислех, че изпитът е сравнително лесен. Все пак това е история. Но съвсем не е така. Има много въпроси, които са сходни и лесно можеш да ги объркаш. Добре, че трябваше да учим въпросите до 41 тема- до наследственото буржоазно право.
Бяха скъсани близо 90 човека от 117. Аз имах късмет и изкарах 5. Иначе на тоя изпит всяка оценка над 2 може да се приеме и за отлична!
Преди това си мислех, че изпитът е сравнително лесен. Все пак това е история. Но съвсем не е така. Има много въпроси, които са сходни и лесно можеш да ги объркаш. Добре, че трябваше да учим въпросите до 41 тема- до наследственото буржоазно право.
Бяха скъсани близо 90 човека от 117. Аз имах късмет и изкарах 5. Иначе на тоя изпит всяка оценка над 2 може да се приеме и за отлична!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

И на мен ми се паднаха кофти въпроси при него ..... много се притесних ...особено от процедурата с местенето ... и тотално сгафих при изпитването ... обаче човека си ме пусна е верно с 3got написа:Не се заяжда?Не знам - може би към студентите по МО е по- толерантен...Но с нас се заяждаше и доста при това...
При нас ....
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Печен и свестен????????
На една колежка от моята група й каза, че Закона за Увеличаване Размера на Държавните Земи изобщо не се отнася към Аграрната Реформа на БЗНС. След което я пита защо си измисля глупости, след като му обясни за отчуждаването на площи над 300 дка. Накрая "Колежке, 3 или наесен?" Гаврата с нашите 2 групи беше пълна. Има и други такива случаи...
На една колежка от моята група й каза, че Закона за Увеличаване Размера на Държавните Земи изобщо не се отнася към Аграрната Реформа на БЗНС. След което я пита защо си измисля глупости, след като му обясни за отчуждаването на площи над 300 дка. Накрая "Колежке, 3 или наесен?" Гаврата с нашите 2 групи беше пълна. Има и други такива случаи...
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти би ли скъсал основателно човек, който си знае въпросите? Няма как да знам колко гадни въпроси са се паднали на теб, обаче колежката от примера ми си ги знаеше перфектно и двата, повярвай ми! Пък каквото стана - стана. Важното е, че мина! 
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...