Въпрос относно сметка към ПИБ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Въпрос относно сметка към ПИБ

Мнение от allshallperish »

Здравейте,
Понеже не намерих инфо дори в сайта на банката, ще съм благодарна, ако някой е запознат.
Ще заминавам и ми искат сметка към ПИБ, аз имам такава, само че е в ЛЕВОВЕ. А преди 2 дни прочетох, че
искат сметката да е в Евро. Картата ми е международна, обаче не знам това има ли някаква връзка.
Има ли някаква опция сметката да бъде променена, пречи ли изобщо, че е в левове, или трето - трябва да си отворя нова?
ПОМОЩ!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно сметка към ПИБ

Мнение от mebbeth »

allshallperish, най, ама най-лесното нещо е да се обадиш в ПИБ (може и мейл да пратиш, от
моята банка винаги много услужливо си комуникираме по мейл) и да питаш тях, защото
те могат най-точно да ти отговорят. Разбира се, трябва да знаеш и какви са изискванията
на тези, които "ти искат" и за какво точно ти я искат. Успех!
Аватар
sedrik
Писаружяк

Re: Въпрос относно сметка към ПИБ

Мнение от sedrik »

Чисто технически няма значение дали сметката е в левове или евро. Бил съм в подобна ситуация и използвах сметка в левове без никакви проблеми. Сега ако вече от университета изрично държат сметката да е в левове, това е съвсем друг въпрос.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”