Испанска Фиология Кандидастване???
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Илиан Иванов
- В началото бе словото
Испанска Фиология Кандидастване???
Интересуваме би ли ми помогнало ходенето на курсове в институт Сервантез за кандидатстване ??? Или трябва да се подготвям по друга система ? Благодаря предварително!!!
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Re: Испанска Фиология Кандидастване???
по-скоро провери за курсовете по испански към СУ. тези в Сервантес са специално за ДЕЛЕ и упражненията, които се правят, са си във формата на изпита, а той доста се различава от този в Софийския
-
Илиан Иванов
- В началото бе словото
Благодаря ще се по интересувам и ще поразпитам дали има такива курсове
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Здравей, също така има една книжка в книжарницата на СУ, която е с изпити по испански език от минали години в СУ.... та така има много варианти, но ДА определено се заинтересувай за КУРСОВЕТЕ В СУИлиан Иванов написа:Благодаря ще се по интересувам и ще поразпитам дали има такива курсове
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- el_encantadorche
- В началото бе словото
Още е рано, според мен, да започваш с подготовката... Курсовете в СУ обикновено се провеждат през коледната (ако е по-дълга) и пролетната ваканция за учениците, това за интензивните. За другите не знам. Така поне беше тази година.
За изпита е напълно възможно да се подготвиш и сам. Не е чак толкова труден, каквито слухове се носят. Ако си имаш стабилни знания досега, ще се справиш и със самоподготовка. Някъде към януари публикуват програмите за изпитите в сайта на СУ, виждаш ги и си се готвиш само по изпитните елементи. Два-три месеца са ти повече от достатъчни, или поне на мен толкова ми бяха нужни...
Подчертавам, че това си е моето мнение и моят опит, и не ангажирам никого с него.
За изпита е напълно възможно да се подготвиш и сам. Не е чак толкова труден, каквито слухове се носят. Ако си имаш стабилни знания досега, ще се справиш и със самоподготовка. Някъде към януари публикуват програмите за изпитите в сайта на СУ, виждаш ги и си се готвиш само по изпитните елементи. Два-три месеца са ти повече от достатъчни, или поне на мен толкова ми бяха нужни...
Подчертавам, че това си е моето мнение и моят опит, и не ангажирам никого с него.