Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте! Понеже видях подобна тема от миналогодишната кампания, та реших да попитам какви са желанията на всички първокурсници за спорт. Ако може и батковците и каките от по-горните курсове да дадат насоки и кое е добре, и кое не е добре да се пише Чакаме съвети
P.S. - Аз за сега съм за тенис
------------------------------------------------
Може да гласувате и в тази тема, където списъкът е АКТУАЛЕН - "Избери да спортуваш" Има дисциплини, които в този списък отсъстват - кънки на лед, карате и ски.
Аз съм я разгледал. Затова в тази тема правя анкета какво искаме ние, първокурсниците, за да знаем към кой спорт има най-голям наплив. Не мисля, че двете теми се припокриват
Osten написа:Аз лично ще пиша спортно катерене - за заякване. тв'а е главната причина
За заякване по-скоро пиши плуване или фитнес,катеренето натоварва повече краката,а не ръцете.Отделно на катеренето в 50% от времето трябва да осигуряваш някой,все пак ти си решаваш де
Osten написа:Аз лично ще пиша спортно катерене - за заякване. тв'а е главната причина
За заякване по-скоро пиши плуване или фитнес,катеренето натоварва повече краката,а не ръцете.Отделно на катеренето в 50% от времето трябва да осигуряваш някой,все пак ти си решаваш де
хмм .. е това пък не го знаех за осигуряването ..но това съм решил приятел
тв'а за краката не е тъй - аз съм луд и ще натоварвам само ръцете , без крака
не ми се занимава с плуване .. Фитнес? Там само блъскаш (имам фитнес от 3-4 години в къщи) и се сковаваш целия и никви движения нямаш после.. Спортист съм да "си ебе майката "как се вика. И бойни изкуства съм тренирал и вече знам къде тече маслото
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!
Има йога - заедно с лечебната гимнастика е.
Някой знае ли кога започват записванията? В една от старите теми прочетох, че спортовете (някой де) имат определена бройка места за заемане и ако искаш да запишеш някой с по-голям наплив към него, трябва да го направиш в първите 1-2 дни, защото местата много бързо свършвали...
I'd rather be a climbing ape than a falling angel.
Аз хора,клоня към фитнес,4 години съм тренирал карате и не знам къде да продължа в София.Иначе за фитнеса някой може ли да ми каже къде е тренировъчната база,има ли избор от уреди или са само 5 гирички...слабо съм информиран,така че не ми се смейте
хмм .. е това пък не го знаех за осигуряването ..но това съм решил приятел
тв'а за краката не е тъй - аз съм луд и ще натоварвам само ръцете , без крака
не ми се занимава с плуване .. Фитнес? Там само блъскаш (имам фитнес от 3-4 години в къщи) и се сковаваш целия и никви движения нямаш после.. Спортист съм да "си ебе майката "как се вика. И бойни изкуства съм тренирал и вече знам къде тече маслото
Маслото е в постоянството и успешната комбинация между фитнес и нещо друго,което да те раздвижва.В случай,че ползваш главно ръце при катеренето,очаквай коментари от рода "ти да не си Катерачът"