Специалност - Право - платена поръчка
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Специалност - Право - платена поръчка
Здравейте на всички!
Въпроса ми е следния: Има ли платена поръчка в СУ за специалност Право? Тоест, ако не ми стигне бала за държавна поръчка, дали ще мога да кандидатствам за платена такава? Благодаря предварително! Всяка информация ще ми бъде полезна. И се извинявам, ако съм объркал раздела.. нов съм 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Специалност - Право - платена поръчка
Няма. Можеш да учиш Право платено в СУ само ако имаш друга бакалавърска степен завършена - държавна поръчка 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Къде пише това в правилника?Георги Герасимов написа:Няма. Можеш да учиш Право платено в СУ само ако имаш друга бакалавърска степен завършена - държавна поръчка
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Не го пише в правилника. Следва от закона за висшето образование, според който при вече завършена една образователно-квалификационна степен, не можеш да бъдеш държавна поръчка в друга окс, равна или по-ниска на предишната ти. Т.е., ако един човек е завършил МО и влезе да учи право, той няма да има право на държавна поръчка и ще трябва сам да финансира образованието си, покривайки всичките си разходи, което е еквивалентно на това да учиш платено.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.