Педагогика?

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
lighterr
В началото бе словото
Специалност: pedagogika
Курс: кандидат-студент

Педагогика?

Мнение от lighterr »

Здравейте! :P Много съжалявам за глупавата тема ..обаче пък на мен ми трябва спешно съвет!
След което може да изтриете темата!
Не съм постоянно в България за съжаление..нямам познати или приятели които да учат педагогика и да ми отговорят на въпросите а аз много искам да се занимавам с това. Но не са ми ясни някой неща ..разглеждах форума четох за да не правя нова тема..но не разполагам с нужното време за да си изясня сама някой неща! Значи за да се запиша е нужно:
Заявление за участие в кандидатстудентските изпити
Лична карта
Квитанция за платена такса за участие в изпитите.
И ако се проваля на единия изпит трябва да се пробвам на другия.
Държах матура по БЕЛ и по география .. и ако не се лъжа трябва да се подготвя за изпита добре по БЕЛ .. ако е така моля поправете ме защото наистина имам нужда от съвет.
Искам да се запиша за "Предучилищна и начална училищна педагогика"
И понеже гледам взех много да разтягам нещата .. искам да знам как трябва да се подготвя за да не се издъня на изпита! И дали е подобен на тоя за матурата!
А на изпита до колкото разбрах мога да се явя сега на 30 март .. и на 12 юли!
Извинявам се за писането знам че има грешки.. но имам малък проблем с клавиатурата.
И Благодаря ако някой е изтърпял да прочете всичко това.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Педагогика?

Мнение от svetlio.varna »

Първият изпит по БЕЛ е на 3 април, не на 30 март. Иначе - да, можеш да се явиш и на двата изпита. Този изпит ти трябва за специалността. Какво представлява изпитът, виж тук: http://kandidatstvane-su.hit.bg/Literat ... iteratura3
Facebook
Изображение
lighterr
В началото бе словото
Специалност: pedagogika
Курс: кандидат-студент

Re: Педагогика?

Мнение от lighterr »

Благодаря много. На линка който ми даде намерих всичко което ми трябва. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”