Служебна бележка от състезание?

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
georgi_kirev
В началото бе словото

Служебна бележка от състезание?

Мнение от georgi_kirev »

Здравейте, спечелих първо място на " 9то нацонално състезание по природни науки и еклогия" и ми връчиха служебна бележка оценена с 5.50 която може да ми послужи за кандидатстване във вузове. Казаха ми че ще ми я приемат при вас, ако имате някаква информация, или знаете къде пише в какви специалности мога да бъда приет с нея, моля споделете :) насочил съм се към специалност с компютри.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Служебна бележка от състезание?

Мнение от svetlio.varna »

Първо, честито :)

Ето инфрмацията, която те интересува:
(3) На кандидат-студентите, получили оценка не по-ниска от мн. добър (4.50) на националното състезание по Природни науки и екология, тази оценка се признава за резултат от конкурсния изпит по биология и важи за специалностите в Биологическия факултет.
(4) На кандидат-студентите, получили оценки не по-ниски от добър (4.00) от националните състезания по Природни науки и екология и по Химия и опазване на околната среда, тези оценки се признават за резултат от конкурсния изпит по химия, валиден само за специалностите в Химическия факултет.

:arrow: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... atelen_bal

Тук можеш да видиш какви специланости има в двата факултета: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... obrazuvane

Има Компютърна химия, Химия и информатика, Молекулярна биология, не съм съвсем наясно кои специалности и доколко са свързани с компютри :)
Facebook
Изображение
Yesterday
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Yesterday »

Аз имам призната оценка за физичния факултет, знам, че трябва да отида до факултета, за да си взема служебна бележка. Въпросът ми е възможно ли е някой друг да ми вземе служебната бележка и ако да, с какви документи?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Сигурно може, звънни и питай за всеки случай.
Телефони: (02) 8161 447, (02) 962 49 67, (02) 8161 872, (02) 862 30 91, (02) 8161 411
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”