Малко помощ за Проект

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

ani_pasova
В началото бе словото
Специалност: филосифия
Курс: четвърти

Малко помощ за Проект

Мнение от ani_pasova »

Здравейте колеги :)
Имам нужда от вашата помощ за един проект и силно се надявам да можете да ми помогнете, ще съм ви безкрайно благодарна.
Трябва да напиша проект, който е за някакъв продукт на българския пазар, като опиша предложения как може да му се подобри качеството за да се купува и харесва повече. Мисля си да пиша за закуската Несвита, тъй като съм забелязала, че не се харесва особено. Та въпроса ми е: какво според вас липсва на тази Несвита, за да стане по-здравословна? Дали ако я продават с кофичка кисело мляко или пък прясно мляко, вместо със сухо мляко вътре, ще стане по-полезна? Или пък ако не е с трици, а пък е с нещо друго като мюсли например? Какво мислите вие?
Надявам се да ми помогнете, благодаря предварително
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Малко помощ за Проект

Мнение от FloWersOfEviL »

Относно колко е полезна или не - нямам никаква идея, ама на вкус е ужасно, едвам изядох половин купичка, другото го хвърлих. Сега се опасявам да си направя опаковката с малини (първата беше с ягоди и изглеждаха ужасно - все едно хиляда пъти са ги замразявали и размразявали, че и сушили след това, вкусът.. не беше особено ягоден).

Поясни, моля те, коя е тази дисциплина в 4-ти курс по философия, която изисква подобен проект.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”