Добър ден на всички .
Понеже все повече наближава момента на кандидатстването ми , останаха още няколко неща , които не са ми ясни . За момента ме интересува , кога евентуално и разбира се от къде ще мога да разбера датите за предварителен и редовен изпит по специалностите журналистика и философия ? В справочника за КСК 2010-2011 прочетох , но предполагам , че датите в новия са други , за това питам . Просто трябва да следя сайта на СУ и да чакам да бъдат публикувани там или вече са излезли , но не съм ги видял ? Ако вече са наяве бих бил благодарен , ако някой ми ги сподели или ми даде линк от където мога да ги прочета .
Благодаря предварително .
Информация относно предварителни и редовни изпити
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Информация относно предварителни и редовни изпити
Няма да повярваш колко често ги получаваме тук тия въпроси по това време, но тъй като беше с по-правилни обноски,
ще ти обясня нормално.
Правилно сам си предположил, че е най-добре да изчакаш на страницата на Университета да ги сложат, по-сигурен и по-ранен от там източник-няма.
В отделение "Прием" когато излезе КСК '11-тогава.
Можеш да следиш и Академичният календар на СУ
Както виждаш, за новата година все още не е вписано нищо.
ще ти обясня нормално.
Правилно сам си предположил, че е най-добре да изчакаш на страницата на Университета да ги сложат, по-сигурен и по-ранен от там източник-няма.
Можеш да следиш и Академичният календар на СУ
Както виждаш, за новата година все още не е вписано нищо.
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Благодаря ти за бързия отговор , просто не бях сигурен и реших да се информирам от добър източник . Извинявам се за безпокойството .Тайфун написа:Няма да повярваш колко често ги получаваме тук тия въпроси по това време, но тъй като беше с по-правилни обноски,
ще ти обясня нормално.
А самото записване за изпитите става няколко дни преди самото им провеждане , нали така ?
Можеш да видиш тук много добър наръчник направен от колежкатa. 
Пустите клисурци, станали московци,
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Пак благодаря .Тайфун написа:Можеш да видиш тук много добър наръчник направен от колежкатa.