Семестриално завършили и записване на изборни

Модератори: Methuselah, thegirl

Gracy
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: семестриално завършил

Семестриално завършили и записване на изборни

Мнение от Gracy »

Казаха ми, че семестриално завършилите записват изборни с молба. Но "любезната" секретарка беше прекалено заета да иронизира (не)възможностите на студентите да пишат "молбички" (мислех си да й кажа "Ние във ФМИ пишем програми, не молбички", но реших да не се занимавам). Та въпросът ми е до кого трябва да е адресирана тази молба? Уж трябвало и съгласие от преподавател, което не ми е ясно защо е необходимо, след като изборните, които съм избрала са си за моята специалност. И как да взема съгласие от преподавателите преди 1ви октомври (до тогава трябвало да подам молба)? И ако е нужно съгласие от преподавател, то тази молба трябва да е адресирана до него? Писмено ли трябва да е съгласието му? Негов подпис на молбата, която после да занеса на секретарката? Или мога да напиша молба, адресирана до зам. декана по уч. дейност и да я оставя на секретарката? Мога ли да напиша една молба за всички изборни или трябва да са отделни молби? Въобще пълна мъгла е около тази процедура и никъде не видях никаква информация. :Alvarin_07:
tonk@ta
В началото бе словото

Re: Семестриално завършили и записване на изборни

Мнение от tonk@ta »

Gracy написа:Казаха ми, че семестриално завършилите записват изборни с молба. Но "любезната" секретарка беше прекалено заета да иронизира (не)възможностите на студентите да пишат "молбички" (мислех си да й кажа "Ние във ФМИ пишем програми, не молбички", но реших да не се занимавам). Та въпросът ми е до кого трябва да е адресирана тази молба? Уж трябвало и съгласие от преподавател, което не ми е ясно защо е необходимо, след като изборните, които съм избрала са си за моята специалност. И как да взема съгласие от преподавателите преди 1ви октомври (до тогава трябвало да подам молба)? И ако е нужно съгласие от преподавател, то тази молба трябва да е адресирана до него? Писмено ли трябва да е съгласието му? Негов подпис на молбата, която после да занеса на секретарката? Или мога да напиша молба, адресирана до зам. декана по уч. дейност и да я оставя на секретарката? Мога ли да напиша една молба за всички изборни или трябва да са отделни молби? Въобще пълна мъгла е около тази процедура и никъде не видях никаква информация. :Alvarin_07:
Значи,принципно,ако искаш да запишеш изборна дисциплина,за която са свършили местата в суси ,редът е следният - подаваш молба в учебен отдел,на която съответният преподавател,се е подписал,че дава съгласието си да запишеш съответната изборна.
Поне миналият семестър беше така
Предполагам ,че е в твоят случай ще е нещо подобно -пишеш молбата,взимаш подпис от преподавателя и подаваш
Колкото до това как ще вземеш съгласие от преподавателите - вариант е да ги потърсиш,тези,които водят някакви дисциплини летния семестър,сега на поправителната сесия,ако има такива разбира се
Другият начин е по мейла да се свържеш
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”