Отказващи се от място след 2-ро класиране.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Отказващи се от място след 2-ро класиране.
Здравейте силно ме интересува дали има хора които са влязли във ФМИ по точно информатика и информационни системи на второ класиране, но ще се откажат от своето място. Приет съм Информатика, но не ми достига 0.43 стотни за Информационни системи и се чудя дали да оставам на трето класиране.
- sladka_princes
- В началото бе словото
- Специалност: istoriq i geografiq
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 0232478604
- Обратна връзка:
Re: Отказващи се от място след 2-ро класиране.
По-добре не оставяй,защото не се знае дали има свободни места.Това е много голям риск,защото си губиш мястото.
-
genadi
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
А от право редовно? 
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Да ти кажа участвам с бал 25.2 и след 2ро класиране само за КН не ми стига бала (с 32 стотни). Записах се Информатика, за ИС и СИ ми стига бала, но това че са с по-висок бал не означава, че са по-доброто за менpartenka написа:Здравейте силно ме интересува дали има хора които са влязли във ФМИ по точно информатика и информационни системи на второ класиране, но ще се откажат от своето място. Приет съм Информатика, но не ми достига 0.43 стотни за Информационни системи и се чудя дали да оставам на трето класиране.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Най-вероятно информатика ще запиша. Исках ИС, но не ми се рискува при положение, и че на информатика съм доволен. Засега знам за едно момче което е влязло ИС, но няма да го записва. Но въпреки това не ми достигат 0,43 стотни а не знам дали някой няма да се вмъкне преди мен...