Отказващи се от място след 2-ро класиране.

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
partenka
В началото бе словото

Отказващи се от място след 2-ро класиране.

Мнение от partenka »

Здравейте силно ме интересува дали има хора които са влязли във ФМИ по точно информатика и информационни системи на второ класиране, но ще се откажат от своето място. Приет съм Информатика, но не ми достига 0.43 стотни за Информационни системи и се чудя дали да оставам на трето класиране.
Аватар
sladka_princes
В началото бе словото
Специалност: istoriq i geografiq
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Отказващи се от място след 2-ро класиране.

Мнение от sladka_princes »

По-добре не оставяй,защото не се знае дали има свободни места.Това е много голям риск,защото си губиш мястото.
genadi
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от genadi »

А от право редовно? :scratch:
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

partenka написа:Здравейте силно ме интересува дали има хора които са влязли във ФМИ по точно информатика и информационни системи на второ класиране, но ще се откажат от своето място. Приет съм Информатика, но не ми достига 0.43 стотни за Информационни системи и се чудя дали да оставам на трето класиране.
Да ти кажа участвам с бал 25.2 и след 2ро класиране само за КН не ми стига бала (с 32 стотни). Записах се Информатика, за ИС и СИ ми стига бала, но това че са с по-висок бал не означава, че са по-доброто за мен ;) Ти какво точно искаш да учиш? Ако учебния план на ИС те устройва повече, ок, но по учебен план Информатика е най-близка до КН, СИ също не е точно като КН и Информатика.. зависи от това, какво ти искаш да учиш, но общо взето според мен не си струва риска, записвай Информатика, няма да сгрешиш ;)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
partenka
В началото бе словото

Мнение от partenka »

Най-вероятно информатика ще запиша. Исках ИС, но не ми се рискува при положение, и че на информатика съм доволен. Засега знам за едно момче което е влязло ИС, но няма да го записва. Но въпреки това не ми достигат 0,43 стотни а не знам дали някой няма да се вмъкне преди мен...
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”