az si napravix pora4ka za razrabotvane na diplomna rabota napravix im prevod i pove4e ni6to
sega gi izdirvam tai kato sam ot plovdiv a te sa vav sofiq

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Дори това не е задължително! Миналото лято бях рецензент на много дипломанти. Едно момче (бакалавърче) имаше грешка дори в заглавието на дипломната си работа!issoax написа:но първо научи родния си език
А защо ще чакаш чак това?вечен студент написа:Дори това не е задължително! Миналото лято бях рецензент на много дипломанти. Едно момче (бакалавърче) имаше грешка дори в заглавието на дипломната си работа!issoax написа:но първо научи родния си езикЕ, ако някой ми донесе дипломна работа написана на 6lyokavitsa, ще се наложи да му напиша отрицателна рецензия.
Into the endless we ride... 
Абе, вие се бъзикате, ама ако някой ми донесе за рецензия дипломна работа, която вече съм чел (има такава опасност, защото една от заявените за тази година е на същата тема, като една от миналогодишните), така ще го загробя, че изобщо няма да завърши. И след като миналата година пуснах една тема със заглавие "Указания от квестора", ето ви един съвет, който можете да наречете "Указания от рецензента": НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ДИПЛОМНИ РАБОТИ! ИМАЙТЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ НАУЧНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ, РЕЦЕНЗЕНТА, КОМИСИЯТА НА ЗАЩИТАТА И КЪМ ВАС САМИТЕ!alter ego написа:А защо ще чакаш чак това?вечен студент написа:Дори това не е задължително! Миналото лято бях рецензент на много дипломанти. Едно момче (бакалавърче) имаше грешка дори в заглавието на дипломната си работа!issoax написа:но първо научи родния си езикЕ, ако някой ми донесе дипломна работа написана на 6lyokavitsa, ще се наложи да му напиша отрицателна рецензия.