Измама за дипломни работи

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
maraq-val
В началото бе словото

Измама за дипломни работи

Мнение от maraq-val »

nqkoi znae li ne6to za saita na papersfactory com. te razrabotvat diplomni raboti.
az si napravix pora4ka za razrabotvane na diplomna rabota napravix im prevod i pove4e ni6to
sega gi izdirvam tai kato sam ot plovdiv a te sa vav sofiq

Изображение
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Re: izmama za diplomni raboti

Мнение от Etiainen »

Имам една гениална идея!!
Вместо да ги чакаш - напиши си я сам! :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

но първо научи родния си език :?
Изображение
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

issoax написа:но първо научи родния си език :?
Дори това не е задължително! Миналото лято бях рецензент на много дипломанти. Едно момче (бакалавърче) имаше грешка дори в заглавието на дипломната си работа! :alien: Е, ако някой ми донесе дипломна работа написана на 6lyokavitsa, ще се наложи да му напиша отрицателна рецензия. :twisted:
hazart
В началото бе словото
Специалност: МБ

Мнение от hazart »

Аз пък мисля, че с този правопис добре прави, че я е поръчал(а) :lol:
А сайта не изглежда много сериозен и поддържан (дори няма адрес) :D Но не се шашкай де, все пак си плащал на банкова сметка. Тоест най-вероятно не са те метнали предвид това, че за такива смешни суми няма кой да прави сложни банкови схеми :)
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

вечен студент написа:
Дори това не е задължително! Миналото лято бях рецензент на много дипломанти. Едно момче (бакалавърче) имаше грешка дори в заглавието на дипломната си работа! :alien: Е, ако някой ми донесе дипломна работа написана на 6lyokavitsa, ще се наложи да му напиша отрицателна рецензия. :twisted:
А защо ще чакаш чак това? :shock:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

alter ego написа:
вечен студент написа:
А защо ще чакаш чак това? :shock:
Абе, вие се бъзикате, ама ако някой ми донесе за рецензия дипломна работа, която вече съм чел (има такава опасност, защото една от заявените за тази година е на същата тема, като една от миналогодишните), така ще го загробя, че изобщо няма да завърши. И след като миналата година пуснах една тема със заглавие "Указания от квестора", ето ви един съвет, който можете да наречете "Указания от рецензента": НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ДИПЛОМНИ РАБОТИ! ИМАЙТЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ НАУЧНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ, РЕЦЕНЗЕНТА, КОМИСИЯТА НА ЗАЩИТАТА И КЪМ ВАС САМИТЕ!

П.П. Ако някой не вдява за какво говоря, да се сърди на модератора, дето е решил да се направи на супер оригинален и е намалил шрифта на първия пост. Една тема или се трие ЦЯЛАТА, или се оставя... а тия детски картинки дето ги лепите... абе, това все едно не е форум на ВУЗ, а на ОДЗ! :evil:

П.П.2. Ако във форума пак се появи тема за купуване на дипломни работи, си запазвам правото да пусна същия пост (буквално)...

:evil:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”