Къде е границата...?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Къде е границата...?

Мнение от Bagpipe »

Кога трябва да спрем или да разкрием докрай истинските си усещания по време на "любовните кълбета"? Вредно ли е да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс? Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля? Погубва ли ни прекомерната страст? Кога сексът излиза на преден план? Защо?

...предполагам, има и още...
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

# Аз мисля, че винаги докрай трябва да разкрием истинските си усещания и то не само по време на "любовните кълбета", а по време на цялата връзка. Така всяка от страните знае на какво може да разчита и какво може да очаква като отношение от своята половинка.
# Не мисля, че е вредно да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс. Ако и двете страни дадат всичко от себе си, то "двубоят" приключва чак сутринта при пълно изтощение. При което не е важно дали сме "свирили първа цигулка" или не, важно е усещането и удоволствието. :oops:
# Не мисля, че една истинска силна страст може да бъде прекомерна. В никакъв случай! На мен поне не ми пречи. Падам си по страстните... :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

:roll: Сексът е всеотдайност. Ако не разкрия себе си по време на него (макар че дълго време не съм го правила...не секса, разкриването :lol: ), то все едно не съм отдала себе си на човека ,когото обичам, а ако не му се отдам пълно, значи не го обичам...
В живота обикновено гледам да съм в главната роля и под светлините на прожектора, обожавам да съм център на внимание и да командвам. В секса не е така, а понякога и във връзките. Винаги съм предпочитала мъжът да е водещата фигура, така че поне веднъж да му отстъпя главната роля :D
Сексът винаги е на преден план, бях го казала някъде. Или поне за мен - ако сексът не върви, и от връзката няма нищо да излезе.Не е гаранция обаче ,че и със страхотен секс излиза, но все пак е доста важен компонент. Не мисля,че прекомерната страст ни погубва. По-скоро само уморява :) Но пък е страшно красиво след бурна и страстна нощ,уморена и отдадена на любовта си (не страстта), да заспя на гърдите му.
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

...И така да се "отваряме" във всяка нова връзка?? Не мислите ли, че така човек бавно, но сигурно се "изчерпва"?
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ъъъ, кой е казал във всяка :?: Аз лично съм се отдавала и разкривала толкова пълно само с трима мъже. Важното е и те да могат да те накарат да се почувстваш спокойна, за да можеш да се разкриеш :wink:
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

"само" трима не е малко :wink:

...аз не мога да си го представя...явно защото съм имала и досега съм само с един партньор
...като се замисля, не мога да си представя такава свобода на действията и чувствата с друг...или поне няма да е същото, в такъв смисъл.

Или не трябва да ми пука за дадения човек /някой непознат, примерно...който знам, че след това повече няма да ми се мярка/
....или трябва да съм бая "заредена" за няколко дълготрайни и страстни връзки...
...това убива, според мен...
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Имайки предвид моите колко са, трима са си съвсем малко :lol:
Искаш да кажеш,че страстта убива любовта и чувствата ли?
Не знам, на мен това ми е малко странно...На мен страстта ми "отключва" чувствата, стопля ме...Дори аз самата да съм малко студена в леглото (фактът си е факт), страстният партньор доста разчупва нещата. Удоволствието в страстта е по-голяма...Явно двете имаме доста различен опит и взаимно не можем да си разберем позициите :D
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Само аз ли съм на мнение, че в секса чувствата и страстта вървят ръка за ръка? :roll:
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

И с право си кака... :lol:
Някак по-мъдро звучиш.
Ами явно опита /с различни мъже/ е полезно нещо...и аз това разправям на моя, ама все не се намира подходящ случай :wink:

Всъщност и аз вече не знам, какво исках да разбера, поствайки темата. :roll:
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Лорде....навлизаш в други води.
Конкретно за "животинското в нас" си говорим...на дадения етап!
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Не ми обръщай внимание, подпийнал съм :roll:
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Re: Къде е границата...?

Мнение от begemot_ »

Bagpipe написа: Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля?

често - да :P
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Flor
В началото бе словото

Мнение от Flor »

Bagpipe написа:Кога трябва да спрем или да разкрием докрай истинските си усещания по време на "любовните кълбета"? Вредно ли е да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс? Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля? Погубва ли ни прекомерната страст? Кога сексът излиза на преден план? Защо?

Еми сексът е удоволствие. А когато е с човека, когото наистина обичаме, е нещо много повече. Но чак пък да се задълбава с такива въпроси... Важното е и на двама ви да е приятно :D
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
Аватар
nelikp
В началото бе словото

Мнение от nelikp »

:oops: Сексът може да е добър и без да сте разкрили чувствата си. Незнам,може би аз съм страхливка, но никога не съм казвала първа "обичам те" :lovestory: , а и съм го казвала само на един :love10: и това никога не е пречело на страстта в отношенията ми с другите ми партньори.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Bagpipe написа:Кога трябва да спрем или да разкрием докрай истинските си усещания по време на "любовните кълбета"? Вредно ли е да сме всеотдайни и изчерпателни по време на секс? Възприемаме ли го, като изкуство..или постановка, в която трябва да изиграем главната роля? Погубва ли ни прекомерната страст? Кога сексът излиза на преден план? Защо?

Според мен, трябва да се стига до край в "разкриването", както ти го казваш. До достигане на точка на кипене. До там, че като избухнеш, да знаеш, че не само тялото ти е в оргазъм, но и душата ти, че и тази на момичето под теб. И съответно не би следвало да има роли, защото най-яките персонажи сме ние... (особено аз... хахах)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”