І курс философия

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Аватар
og_i_gog
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

І курс философия

Мнение от og_i_gog »

абе ще никой не пише в тоя форум?
като гледам другите специалности(не само във ФФ) всички пишат, коментират, споделят опит, помагат си - тука нищо, никой...
Аватар
og_i_gog
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Re: І курс философия

Мнение от og_i_gog »

щом като е казано и измислено, то защо го има този форум , следователно университета?
sunshine_song
В началото бе словото

Мнение от sunshine_song »

Здравейте . Бихте ли ми дали информация за специалността от първа ръка.Видях програмата ,заложена за изучаване и съм силно впечатлена от широкия диапазон на знания.Задълбочено ли се изучават дисциплините или само базисно ? Добро ли е нивото на преподаване? Ако можете да споделите лични впечатления за "чувството" да учиш философия,за преживяването,за хората и т.н,ще съм ви много благодарна :}
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Ураган написа:Защото хората се сменят постоянно, на всеки 80 години и трябва да дойдат новото поколение да научат за всичко до 1900, след това няма нищо ново. :king:
С изключение на Хитлер, ядреното оръжие и комунистическите режими, правата на афроамериканците, жените и животните, компютрите, интернет, лечениетио на един куп смятани за нелечими до миналия век болести, Анелия... :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

@Урагане, вярно е, че този форум е пълна клоака и няма нищо общо със СУ, освен името "Дискусионен форум на СУ", но не очаквах точно от теб такова некултурно отношение - да обиждаш цели специалности! :( Ясно е, че не харесваш философията, но подхождай по-отговорно, когато даваш "съвети" на кандидат-студенти. Момичето поиска информация от първа ръка, която я интересува с оглед на плановете й за кандидатстване, а не кръчмарски приказки, но явно в този форум друго освен кръчмарски приказки няма, няма и да има...

Иначе за специалност Философия: Нивото на преподаване е добро. На тези, които ще се запишат тази година, може и аз да им водя някой спец-курс (избираем предмет) през 2011 или 2012г! :king: Годините на следването минават много приятно.
kaloyand
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от kaloyand »

Хора,имам една молба към вас-нека някой,който е първи курс,да ми пише ЛС,имам въпрос
Право,3 курс,13гр
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”