Променено заглавие
FoE
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
Според мен въобще няма смисъл да кандидатстваш икономика с френски - тазгодишният випуск е 4 човека. А следващия - не се знае.LSFC написа:Здравейте, кандитат студент съм тази година и искам да ви попитам дали мога да карам магистратура във Франция със специалност Икононика на френски език, защото гледам, че със Стопанско управление имам право да карам магистратура във Франция
Между 40 и 45LSFC написа:Четири човекаА със специалността стопанско управление на френски знаеш ли колко човека е випуска
Мерси, а понеже съм кандидат студент тази година, и ако випуска е пак толкова човека и има свободни места, дали има възможност да ме приемат, ако имам примерно 2 по математика и по добра оценка по френскиEtiainen написа:Според мен въобще няма смисъл да кандидатстваш икономика с френски - тазгодишният випуск е 4 човека. А следващия - не се знае.LSFC написа:Здравейте, кандитат студент съм тази година и искам да ви попитам дали мога да карам магистратура във Франция със специалност Икононика на френски език, защото гледам, че със Стопанско управление имам право да карам магистратура във Франция
... не само в редовните класирания, а и в допълнителните....Ако имаш 2 на кой да е изпит, не влизаш в класиранията за съответната специалност въобще.
Колега (бъдещ, надявам се), все пак имаш 3 изпита по математика (заедно с предварителния) - 3 шанса. Все ще хванеш 3LSFC написа:Знам, вече предпочитам Стопанско управление.Добре, ако примерно след трето класиране има свободни места пак ли няма да ме приемат?