Здравейте,
искам да попитам възможно ли е да се прехвърля/след изпит предполагам или такса/ от ЮЗУ-Благоевград в СУ.
Задочник съм и в 5-ти курс си смених работата, което доведе до прекъсване а от там и прекратявяне на студентските ми права.Остават ми 2 изпита невзети и дипломна работа.
В ЮЗУ ми искат 960лв не знам на какво основение и как е гласувана тази такса ,но ми стана изключително тъпо.
Въпроса ми е дали е възможно да се прехвърля и ако ще плащам поне да не се тътря до тези джандеми, а до си довърша образованието тук.
Благодаря предварително.
naturo написа:Здравейте,
искам да попитам възможно ли е да се прехвърля/след изпит предполагам или такса/ от ЮЗУ-Благоевград в СУ.
Задочник съм и в 5-ти курс си смених работата, което доведе до прекъсване а от там и прекратявяне на студентските ми права.Остават ми 2 изпита невзети и дипломна работа.
В ЮЗУ ми искат 960лв не знам на какво основение и как е гласувана тази такса ,но ми стана изключително тъпо.
Въпроса ми е дали е възможно да се прехвърля и ако ще плащам поне да не се тътря до тези джандеми, а до си довърша образованието тук.
Благодаря предварително.
Хммм ми принципно може да се прехвърлят студенти от други ВУЗ-ове в СУ, но не знам как стой въпросът в твоя случай, тъй като си прекъснал...
А и да ти кажа, че прехвърлянето от др. унирситет в СУ ще ти излезе кажи речи май толкова (да не кажа и повече). Една моя колежка се прехвърли от Търново или от твоя уни (не помня вече) в СУ и май беше платила безбожна сума над 1000 лв. и то само за да я преместят - това било таксата...
Та най-добре отиди до СУ в учебен отдел и питай, как стоят нещата при теб Успех!
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
Благодаря за отговора.Ще проверя обезателно,защото ми писна от обикаляне и трошене на пари за транпорт по тия кърища благоевградски.Реално ако таксата е около 1000лв. ме устройва защото в този момент от ЮЗУ ми искат 960лв.,но си спестявам пътя,нощувките и всички разходи по престоя ми.Като проверя ще напиша резултата.
Благодаря!