PR 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
mariq s j
В началото бе словото

PR 2010

Мнение от mariq s j »

Здравейте! Аз се интересувам от специалността PR. Бих искала да попитам в действителност ли книгите като "История на PR-а" са задължителни за устния изпит? Какви въпроси задават на него? Мога ли да се подготвя само от медиите за кандидатстването? Имам ли шанс да вляза с успех от дипломата около 5? Ако решите, че нещо друго също ще ми е от полза, споделете. :roll:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Re: PR 2010

Мнение от The_iMMortal_f »

Вече няма устен.Бях потресена и щастлива.Моята диплома също е около 5, всъщност доближава се до 5, 50.И аз се интересувам от тази специалност и ще бъде много благодарна ако някой, който има проверени идеи от сорта на "как да бъде по-успешно есето ни", да ги сподели. :)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
mariq s j
В началото бе словото

Мнение от mariq s j »

Ех, май никой не желае да помогне?!? Просто исках малко светлина върху нещата! Ако някой все пак реши ...... " Много, много благодаря "
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Не мисля, че въпросите ти относно устния изпит имат значение щом вече няма устен изпит... :roll:
Компютърни науки 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”