8-ми Декември
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
8-ми Декември
Айде, да ни е честит празника 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: 8-ми Декември
честито колеги и безпаметно 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Честит празник на всички настоящи, бивши и бъдещи студенти!
Gaudeamus igitur!
Приятно изкарване и умната! Ако не, русата!
Gaudeamus igitur!
Приятно изкарване и умната! Ако не, русата!
Into the endless we ride... 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Честито и от мен.
Ние вече го отпразнувахме още след дипломирането в петък. Събрахме се колегите от бакалавърската специалност в село Ягода, община Мъглиж, област Стара Загора.
Петък, 4.12.2009 ще го запомня с "евакуирането" на автомобила ми от Врабча
до наказателен паркинг на Театър София, както и след това с от лошата по-лоша организация по връчването на дипломите. На женския пазар организацията е по-добра.
Както и да е, с една колежка (долу най-дясно на снимката) тръгнахме веднага след "церемонията". Петък вечерта се събрахме около половината, другата половина пристигнаха в събота.
Комплекса, състоящ се от 10-тина вилички и басейн с дълбоко замръзнала вода е специално направен за целта - фирмени срещи, тийм билдинг програми и пр. Обстановката във виличките е на прилично ниво - на първия етаж - трапезария с камина, печки, мивки, шкафове без вилици, чинии и всякаква посуда, телевизор, но кабелната беше прецакана, климатици, на втория етаж - 2 стаи. Към комплекса има и кръчма.
Миг от събота вечерта в кръчмата. Думите са безсилни за описване на настроението.

Някой се качи на масата,
някой си налива чашата...
Ние вече го отпразнувахме още след дипломирането в петък. Събрахме се колегите от бакалавърската специалност в село Ягода, община Мъглиж, област Стара Загора.
Петък, 4.12.2009 ще го запомня с "евакуирането" на автомобила ми от Врабча
Както и да е, с една колежка (долу най-дясно на снимката) тръгнахме веднага след "церемонията". Петък вечерта се събрахме около половината, другата половина пристигнаха в събота.
Комплекса, състоящ се от 10-тина вилички и басейн с дълбоко замръзнала вода е специално направен за целта - фирмени срещи, тийм билдинг програми и пр. Обстановката във виличките е на прилично ниво - на първия етаж - трапезария с камина, печки, мивки, шкафове без вилици, чинии и всякаква посуда, телевизор, но кабелната беше прецакана, климатици, на втория етаж - 2 стаи. Към комплекса има и кръчма.
Миг от събота вечерта в кръчмата. Думите са безсилни за описване на настроението.

Някой се качи на масата,
някой си налива чашата...