Кой спорт не необходимо да се посещава?
Модератори: ники, Methuselah
Кой спорт не необходимо да се посещава?
Добра вечер!
Бих помолила хора от по-горните курсове за инфо относно, да ги наречем, "лесните" спортове. По-точно интересуваме на кои от 22те спорта, които предлага университета, не е задължително да се ходи за да ти заверят семестъра? Къде треньорът проявява разбиране към студентите, които не искат да си губят времето в тази насока и т.н. Мисля, че ме разбрахте.
Благодаря на всички Ви!
Поздрав
А.
Бих помолила хора от по-горните курсове за инфо относно, да ги наречем, "лесните" спортове. По-точно интересуваме на кои от 22те спорта, които предлага университета, не е задължително да се ходи за да ти заверят семестъра? Къде треньорът проявява разбиране към студентите, които не искат да си губят времето в тази насока и т.н. Мисля, че ме разбрахте.
Благодаря на всички Ви!
Поздрав
А.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Кой спорт не необходимо да се посещава?
Неточка написа:Добра вечер!
Бих помолила хора от по-горните курсове за инфо относно, да ги наречем, "лесните" спортове.
Такова понятие "лесен спорт" няма!
баси изразите
- deadriver
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хеййй
кой каза че няма? нашия по фехтовка е супер печен... и другия също...а даже не им знам имената, на мен не че не ми се ходеше.... даже много... ама все не успявах.. е само веднъж-да се запиша а се записах случайно и после още веднъж ходих... и т'ва беше, а заверката си ми е факт!!!!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нашия по катерене завери хора с по 2-3 присъствия
важното е да му се набиеш в очите, да те запомни - а тва не е трудно 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Монка, спокойно печен и ми казаха, че заверява лесно. Аз също немога да го намеря. Когато трябва да е там на 4-ти километър го няма. Въпроса е да го намерим, иначе заверката не е проблем.alhimikat написа:За тениса - не е сигурно ! (оплакаха ми се вече)
За футбола - не съм ходил нито веднъж, а се записах - сега не мога да намеря треньора(ще трябват четкания
)
Да живее отбора на Форум СУ