Бяхме тръгнали с високи очаквания, ОК, все едно да искаме от националния отбор да се класира в следващите 5 години, но наистина геният на авторите ни порази.
Хахаха, така като гледам, май нямаше смисъл от наддаването, което Ир организира. Направо не мога да повярвам какво чудовищно огромно количество снимки сте изпратили - добре, че имаме право да гласуваме за много от тях.
Сега сериозно. И трите много ми харесват - първата като идея, втората - като изпълнение, третата - като замисъл и... "постановка", но чисто субективно изпълнението не ме кефи напълно. Ама не можем да сме придирчиви - три, три. Колкото, толкова. И наистина са хубави.
А вие сериозно ли очаквахте да има "голота", която хем да е такава, хем да не доведе до триене на темата, хем да е арт/снимките да са хубави, без да са обработени, хем да са много... Нямаше начин.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Бетоне, ти сам го каза - голота (каквато ти явно си очаквал) в нета - колкото искаш. Не се тръшкай. Не ми е ясно какво сте очаквали от тази тема (предвид условията).
И орехчето е страхотно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Честно казано и трите са хубави! Аз очаквах излагация, а това определено НЕ е. Гласувам и за трите и ги искам в оригинален размер ( да не видя нещо от Midwinter Sun ). Моля!
- Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец... ~~~~
pora_e_priqtel написа:Срам! От три голи снимки една е на орех, а другите две - на МЪЖ!!!
Пак добре, че не са орехите на някой мъж.
Btw, все пак предлагам конкурсът да остане отворен за пращане на още снимки, защото има хора, които казаха, че ще пратят, пък явно не са. Та, в случай, че не са успели навреме, а не се скатават умишлено, хаха, нека да им се даде шанс.