Много е спряло! Добре, че има една група хора млади асистенти, които изглеждат мотивирани. Повечето лекции са под всякаква критика!
Какво мислите за учебния процес?
Какво мислите за учебния процес?
Колеги не Ви ли се струва, че нивото е много зле? Въобще масово на лекции преподаватели закъсняват, то е едно моткане, проверяване по 2 часа, празни приказки по време на лекции и накрая от лекция 3 часа реално имаме 1... Някои преподаватели диктуват все едно сме във училище 1 клас... Как може? Супер глупаво е да се диктува като във 1ви клас на 20 годишни хора, даже и по-възрастни! Незнам на вас как ви се струва, но аз напоследък съм много демотивиран да ходя на някои лекции. Никакви знания!
Много е спряло! Добре, че има една група хора млади асистенти, които изглеждат мотивирани. Повечето лекции са под всякаква критика!
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Re: Какво мислите за учебния процес?
Аз пък въобще нямам подобни наблюдения. Вярно е че има някои преподаватели, които диктуват и това не се възприема много добре от студентите, но повечето от моите използват по-съвременни методи на лекциите си... дали ще са дискусии, презентации, проекти и т.н. На мен повечето ми неща са интересни и може да се каже че си ходя с желание на лекции(като изключим ранното ставане
)
Интересно ми е коя специалност си?
Интересно ми е коя специалност си?
География
А ти кой курс си?
А ти кой курс си?
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Някои са скучни... колкото да е интересна лекцията, те не могат да я представят както трябва. От нищо друго не се оплаквам.