Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!

Мнение от Kristo »

И на нея и дойде реда! Ето я!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!

Мнение от Kristo »

Е, хайде де... не искам и този път да съм първия с въпросите!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

1.Как се казваш?
2.Откъде си?
3.На колко години си ? :mrgreen:
4.Какво най-много ти харесва и какво най-много те дразни в специалността,която учиш?
5.Любимо детско?
6.Каква музика слушаш?(изброй и няколко групи)
7.Най-голямата глупост,която си правила?
8.Сподели някоя мечта.
9.Сподели някоя тайна. :)
Ии накрая : 10. Пусни последната снимка,която си си правила. :)
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Ура, доживях! Борбата не бе напразна! :lol:

1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо? :wink:
2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема? :mrgreen:
3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
4. Как е НАТФИЗ? :P
5. А културологията как е?
6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването? :drunken:
7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
8. Чай или кафе? :lol:
9. Море или планина?
10. Здрач или зазоряване?
11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола. :cheers: (тука се чувствай поканена да попиеш каквото ти дойде на сърце: какво, кога, как, къде, с кого, колко и т.н.)
12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
13. Емотиконка дето те радва много?
14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
15. Къде си сега? Дома или в София?
16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"? :P
17. Кое беше последното културно събитие, което посети?

Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж. :) После пак. :mrgreen:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

inc написа: Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"? :P
Те и травеститите носят токчета... :clown:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

1. От къде дойде идеята за ника ти?
2. Какви филми хресваш?
3. А кой ти е любимимия?
4. На коя известна личност искаш да приличаш?
5. От кой въпрос те е страх или не ти се разправя да отговаряш?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

thegirl написа:1. От къде дойде идеята за ника ти?
:)
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Какво ще учиш и какви са очакванията ти за специалността? :D
Компютърни науки 1 курс
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

Боже, някой иска да ме пита нещо...

О, не, утре ще се позанимая с това
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

deny_s написа:1.Как се казваш?
Милена
deny_s написа: 2.Откъде си?
от Шумен
deny_s написа: 3.На колко години си ? :mrgreen:
на 19 :)
deny_s написа: 4.Какво най-много ти харесва и какво най-много те дразни в специалността,която учиш?
Тук сигурно трябва доста да поразсъждавам, щото скоро време не съм се занимавала с нея, но! общо взето много неща ме радват и може би не съм обърнала внимание на дразнещите. Но се сещам, че първия семестър имахме една дисциплина "Академично писане", която ми бъркаше в мозъка, както и преподаващата я госпожа... но май няма да имаме близки срещи с нея повече - така че това може да бъде нещото, което най-много ме радва :P
deny_s написа: 5.Любимо детско?
амииии Цар Лъв и Красавицата и звяра - а в тоя филм има егати изцепките ооо и имаше едно за петелът Шантиклер - то даже ми е най-любимо май беше Rock a doodle поне так пише в Замунда
deny_s написа: 6.Каква музика слушаш?(изброй и няколко групи)
Така това е прекалено сложен въпрпос за мен! Не знам. Мислех си че слушам пънк-рок, после си мислех че слушам алтернативен рок, после почнаха да ме кефят хитовете по "Сиитиии" (това слушам на работа просто). абе все някакъв комерс - Грийн дей, Офспринг, Килърс... сега много се зарибих по Дъ Куукс и по една песен Американ бой на Естел (това не е от категорията на другите :P ) бе има и още някакви хора... ааа да да не забравяме Пластик Бо
deny_s написа: 7.Най-голямата глупост,която си правила?
Имам прекрасното свойство автоматично да забравям простотиите, които върша, за да не мога някой път да се изтърва на неподходящо място :mrgreen:
deny_s написа: 8.Сподели някоя мечта.
Вече и аз не знам какви са ми мечтите... направо съм се объркала тотално, но една остава - да заснема някой супер як филм... или клип... или реклама дори.. и по възможност да не е само един :D
deny_s написа: 9.Сподели някоя тайна. :)
тайна... не знам дали е безопасно да го казвам, но... спя с чорапите :oops:
deny_s написа: Ии накрая : 10. Пусни последната снимка,която си си правила. :)
ами значи ако трябва да направя това, трябва да си кача снимките в някой сайт.. а сега много ме мързи... но по-късно ще се опитам да го преодолея, обещавам...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

inc написа:Ура, доживях! Борбата не бе напразна! :lol:
Боже, чувствам, че много ще те разочаровам....
inc написа: 1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо? :wink:
чак пък много.... но дори аз се чудя защо изобщо някой иска да гласува за мен
inc написа: 2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема? :mrgreen:
Защото...ъъъ... не знам... не смятам, все още, че хората имат да ме питат нещо...
inc написа: 3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
еееемииииии... в свободните днииии... по повечко.... но ако съм заета 1-2 часа
inc написа: 4. Как е НАТФИЗ? :P
Бях прекалено малко време там, за да добия някаква реална представа... ще ми се това да се промени :) но винаги, когато имам повод да отида там, ми е някакво страшно магическо - хем страшно, хем приятно... даже скоро случайно минавах от там с един приятел и вече беше доста късно, а отпред имаше супер много народ и той нали се учуди какво правят толкова късно там, и аз викам ами сигурно имат изпит.. и тогава се сетих, че миналата година по същото време и аз така висях и чаках.... стана ми хубаво някак :)
inc написа: 5. А културологията как е?
а културологията много ме радва! аз затова и не се явих и тази година на изпити в академията.. просто видях, че имам много какво да получа от тук преди да отида там (евентуално) и мисля да се възползвам изцяло... наистина се надявам да продължи да ме радва :) малко ми е трудно да определя какво точно толкова ми харесва, но всичко се смесва в някаква много хубава каша в главата ми :drunken:
inc написа: 6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването? :drunken:
Ето тук, предполагам, ще те разочаровам най-много. Аз вече не съм част от този театър и се старая да нямам много общо с него. Та и представа си нямам дали се готви нещо, или не. знам, че сега са в Гърция на някакъв фестивал...
inc написа: 7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
Ох много ми е трудно, не ми се случват някакви мегаинтересни неща... но примерно вчера, в детския център, в който работя, с децата скачахме на онея големи гумени топки и направихме "катастрофа" и всички ми се накачулиха и супермного ми се радваха...
inc написа: 8. Чай или кафе? :lol:
хъх! значиии... горещ шоколад по възможност. иначе чай обичам да.... ама в момента точно нещо не ме блазни... дори и студения, което е странно. а кафето - или три в едно, или мляко с кафе, или сметана с кафе... или Старбъкс... но не съм кафеджийка
inc написа: 9. Море или планина?
ами... аз съм излагация за своя курс - там всички са планинари и постоянно обикалят насам-натам - аз нямам ниикакъв опит в планинарството, никога не съм ходила на планина - в смисъл да правя преходи и тн... - въпреки че ми се иска... но пък знам, че няма да се справя много добре, защото бързо се изморявам.. та затова и ги избягвам.. и морето е по-лесния вариант... май
inc написа: 10. Здрач или зазоряване?
ъъъмм... труден въпрос... но преходът от тъмнина към светлина винаги ми се е струвал някак по-лесен от този от светлина към тъмнина... а и новият ден носи нови възможности... но пък отминаващият може да носи добри спомени :) труно, трудно...
inc написа: 11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола. :cheers: (тука се чувствай поканена да попиеш каквото ти дойде на сърце: какво, кога, как, къде, с кого, колко и т.н.)
малко ми е рано за пиене още, но ще се възползвам от поканата скоро :mrgreen: и без друго май не пропускам.. макар и напоследък да минавам по-тънко с някоя и друга биричка :D
inc написа: 12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
такааа.... отново ми е трудно. трябва да ти кажа, че на онзи Маратон имах възможност да наваксам с пропуснати представления...защото аз основно ги пропусках :roll: но от тези, на които съм присъствала ми допадат "В асансьора към Олимп" и "Огън, вятър, пеперуда". но пък те са различни всеки път, така че...
inc написа: 13. Емотиконка дето те радва много?
:drunken:
inc написа: 14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
хм... не знам, не съм се замисляла... днес ще се тествам :wink:
inc написа: 15. Къде си сега? Дома или в София?
в София, която все повече се превръща в мой дом.. за добро или лошо
inc написа: 16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"? :P
харесвам токчета! обичам токчета! наистина винаги са предизвиквали някакво възхищение у мен... сигурно защото не мога да ги нося... но пък все ми се иска да мога..
inc написа: 17. Кое беше последното културно събитие, което посети?
хаха... отново разочарование.. не си спомням.. единственото, за което се сещам в момента е една дискусия в червената къща на тема Новите млади - нещо за субкултурни общества, фейсбуук и тн... за нещастие накрая пак го избиха на политика... и то без всякаква връзка.. много съм нещастна от този факт...за друго не се сещам... но много ми се ходи на театър тези дни.. та да идва 15. 8)
inc написа:Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж. :) После пак. :mrgreen:
сигурна ли си?
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

thegirl написа:1. От къде дойде идеята за ника ти?
Това вече не го помня! май случайно го видях в някакъв речник.... или нещо от сорта... беше преди сто години :mrgreen:
thegirl написа:2. Какви филми хресваш?
амиии... хубави? или пък не :) някакви комедийки... понякога и екшъните ме кефят... и трилърите... апък криминалните сериали по фокскрайм.... :mrgreen:
thegirl написа:3. А кой ти е любимимия?
аааамиии.... не знам... може би все още е Димящи аса... но трябва пак да го гледам, за да преценя...
thegirl написа:4. На коя известна личност искаш да приличаш?
не знам.. но не и на Бритни!
thegirl написа:5. От кой въпрос те е страх или не ти се разправя да отговаряш?
хм... не знам, като го видя ще разбера... може би :mrgreen:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

morfei написа:Какво ще учиш и какви са очакванията ти за специалността? :D
:lol: :lol: :lol: и аз не знам :lol: :lol: :lol: очаквам неочакваното :lol:
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

bubbly_water написа:сигурна ли си?
Ти вече се самоопроверга, че си щяла да ме разочароваш. Я колко неща научих. :mrgreen:

Тъй де, по повод твоите откровения:
? 9 - И аз не съм планинар. Но съм ентусиаст. :geek:
?11 - считай се поканена на по бира значи :drunken:
?12 - "Огин и прочие" го приемам за препоръка. Мерси. :flower:
?17 - те там постоянно откриват топлата вода отново и отново... :wink: преживява се с добра нагласа.

Те и още малко:
16. Работиш в детски център? Откога? как се отразява това н аотносително здравия ти разсъдък? :)
17. Благодарение на / въпреки това обичаш ли децата?
18. Какво те изненада за последно?
19. Препоръчай театър, моля! :P
20. Като каза за токчетата... а с грима положението какво е?
21. Обичаш ли стайни растения? А букети?
22. Считаш ли се за "културна" (тълкувай възможно най-широко :mrgreen: )?
23. (1 въпрос на thegirl ми напомни) А какви филми НЕ харесваш? С примери. :D
24. Приятно заведение, където човек може често да те намери? :lol:
25. Ако не беше "бъбли" щеше да бъдеш....? :wink:

После ще има И още. Да, сигурна съм. :lol:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

Казваш ден час и място и яко не се уплаша много, ще съм там
inc написа: Те и още малко:
16. Работиш в детски център? Откога? как се отразява това н аотносително здравия ти разсъдък? :)
вече не помня откога :) но досега не ми се отразяваше никак... доскоро... сега май започнах леко да откачам
inc написа:17. Благодарение на / въпреки това обичаш ли децата?
ами кефят ме, освен когато се инатят, тогава много ме дразнят.
inc написа:18. Какво те изненада за последно?
ами....хъм.. вчера ме изненада случайната среща с едни приятели на спирката... а днес ме изненада това, че са ни откраднали гумите, а след това, че тея гуми през цялото време са стояли до вратата ни, а аз не съм знаела :lol:
inc написа:19. Препоръчай театър, моля! :P
значи, аз не съм ходила в много разнообразни, но Мармалад в Сълза и смях, ако още го дават - но не и Когато гръм удари - пак там - за бога, не! Дядо Коледа е боклук в Народния, но не и Волпоне или Дон жуан - много крещят там... или Ах този джаз - много фалшиво пеят, или пък Рейс бррр.....Даскал - пак там - да. Осъдени души също не беше лошо. но там повечето постановки не ми харесват... в Театър на Армията съм гледала само едно представление някаква любов беше с Александра Сърчаджиева - тя не ми хареса много, но като цяло представлението много ми допадна... ако е възможно - Шуменския театър - Американска мечта и Сборен пункт... както и Голямата печалба... за съжаление без Рада Спасова... Мария Сапунджиева не се представя толкова добре... ааа сега се сетих, че те правиха и Вампир с Николай Урумов и Йоана Буковска и тая постановка също много ме впечатли.. но едва ли още я поставят...ох не се сещам за друго наистина, но и това май не е малко
inc написа:20. Като каза за токчетата... а с грима положението какво е?
харесвам го и него - в нормални количества... но нямам търпението... колко пъти съм се опитвала...не ми се получава много много....абе аз не съм много ъъъ.. натокана :lol:
inc написа:21. Обичаш ли стайни растения? А букети?
стайни растения - нееееее! ужас ме хваща като си ги представя само... и как трябва да ги поливам... или да им сменям саксиите или каквото и да е! не не не не.... не ги обичам... съжалявам... но букети много обичам... малко ме е срам, но май предпочитам мъртви цветя... това може би не е много хубаво...
inc написа:22. Считаш ли се за "културна" (тълкувай възможно най-широко :mrgreen: )?
хаха... ми честно казано не се чувствам много културна... и не знам точно какво би ме накарало да се чувствам такава... имам чувството, че никога няма да се чувствам... културна
inc написа:23. (1 въпрос на thegirl ми напомни) А какви филми НЕ харесваш? С примери. :D
хаха... не харесвам филми тип Междузвездни войни и Стартрек или каквото беше там.... или Пауър рейнджърс :mrgreen: от гумени костюми ми призлява :mrgreen: има и още някакви, които не харесвам... а да значи не знам само на един такъв филм съм попадала - Здрач, който направо ме побърка - на всеки 5 минути трябваше да го спирам, за да се успокоя - много се наблягаше на жестовете, мимиките, отделяше им се страшно много време и нищо не се случваше. по принцип това е доста интересна идея за мен... но направо ме изкарва извън релси....абе има и още, които ме дразнят... но сега не се сещам
inc написа:24. Приятно заведение, където човек може често да те намери? :lol:
ами Борисова и пред Народния... брои ли се? иначе, аз май не съм ходила много по заведенията... от време на време ходя в Огледалото .... там е готино :) в Лучано също - там пребивам сервитьори :P .... ааа и има едно дето е на улицата на червената къща, ама като пресечеш Графа... не знам как се казва ама и там е приятно...
inc написа:25. Ако не беше "бъбли" щеше да бъдеш....? :wink:
аз съм много консервативна и не изневерявам на себе си, едва ли бих била друго :mrgreen: ако си говорим за никове - имам си още един константен и само ги менкам тея двата за разни акаунти, че да се обърквам по-лесно и да ми е интересен животът :P

После ще има И още. Да, сигурна съм. :lol:[/quote]
леле, ако не се откажеш от мен, ще си спретнем един диалог :wink:
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”