Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!
И на нея и дойде реда! Ето я!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!
Е, хайде де... не искам и този път да съм първия с въпросите!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
1.Как се казваш?
2.Откъде си?
3.На колко години си ?
4.Какво най-много ти харесва и какво най-много те дразни в специалността,която учиш?
5.Любимо детско?
6.Каква музика слушаш?(изброй и няколко групи)
7.Най-голямата глупост,която си правила?
8.Сподели някоя мечта.
9.Сподели някоя тайна.
Ии накрая : 10. Пусни последната снимка,която си си правила.
2.Откъде си?
3.На колко години си ?
4.Какво най-много ти харесва и какво най-много те дразни в специалността,която учиш?
5.Любимо детско?
6.Каква музика слушаш?(изброй и няколко групи)
7.Най-голямата глупост,която си правила?
8.Сподели някоя мечта.
9.Сподели някоя тайна.
Ии накрая : 10. Пусни последната снимка,която си си правила.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ура, доживях! Борбата не бе напразна!
1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо?
2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема?
3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
4. Как е НАТФИЗ?
5. А културологията как е?
6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването?
7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
8. Чай или кафе?
9. Море или планина?
10. Здрач или зазоряване?
11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола.
(тука се чувствай поканена да попиеш каквото ти дойде на сърце: какво, кога, как, къде, с кого, колко и т.н.)
12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
13. Емотиконка дето те радва много?
14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
15. Къде си сега? Дома или в София?
16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"?
17. Кое беше последното културно събитие, което посети?
Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж.
После пак. 
1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо?
2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема?
3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
4. Как е НАТФИЗ?
5. А културологията как е?
6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването?
7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
8. Чай или кафе?
9. Море или планина?
10. Здрач или зазоряване?
11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола.
12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
13. Емотиконка дето те радва много?
14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
15. Къде си сега? Дома или в София?
16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"?
17. Кое беше последното културно събитие, което посети?
Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Те и травеститите носят токчета...inc написа: Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"?![]()
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
1. От къде дойде идеята за ника ти?
2. Какви филми хресваш?
3. А кой ти е любимимия?
4. На коя известна личност искаш да приличаш?
5. От кой въпрос те е страх или не ти се разправя да отговаряш?
2. Какви филми хресваш?
3. А кой ти е любимимия?
4. На коя известна личност искаш да приличаш?
5. От кой въпрос те е страх или не ти се разправя да отговаряш?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
thegirl написа:1. От къде дойде идеята за ника ти?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Какво ще учиш и какви са очакванията ти за специалността? 
Компютърни науки 1 курс
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
Боже, някой иска да ме пита нещо...
О, не, утре ще се позанимая с това
О, не, утре ще се позанимая с това
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
Миленаdeny_s написа:1.Как се казваш?
от Шуменdeny_s написа: 2.Откъде си?
на 19deny_s написа: 3.На колко години си ?![]()
Тук сигурно трябва доста да поразсъждавам, щото скоро време не съм се занимавала с нея, но! общо взето много неща ме радват и може би не съм обърнала внимание на дразнещите. Но се сещам, че първия семестър имахме една дисциплина "Академично писане", която ми бъркаше в мозъка, както и преподаващата я госпожа... но май няма да имаме близки срещи с нея повече - така че това може да бъде нещото, което най-много ме радваdeny_s написа: 4.Какво най-много ти харесва и какво най-много те дразни в специалността,която учиш?
амииии Цар Лъв и Красавицата и звяра - а в тоя филм има егати изцепките ооо и имаше едно за петелът Шантиклер - то даже ми е най-любимо май беше Rock a doodle поне так пише в Замундаdeny_s написа: 5.Любимо детско?
Така това е прекалено сложен въпрпос за мен! Не знам. Мислех си че слушам пънк-рок, после си мислех че слушам алтернативен рок, после почнаха да ме кефят хитовете по "Сиитиии" (това слушам на работа просто). абе все някакъв комерс - Грийн дей, Офспринг, Килърс... сега много се зарибих по Дъ Куукс и по една песен Американ бой на Естел (това не е от категорията на другитеdeny_s написа: 6.Каква музика слушаш?(изброй и няколко групи)
Имам прекрасното свойство автоматично да забравям простотиите, които върша, за да не мога някой път да се изтърва на неподходящо мястоdeny_s написа: 7.Най-голямата глупост,която си правила?
Вече и аз не знам какви са ми мечтите... направо съм се объркала тотално, но една остава - да заснема някой супер як филм... или клип... или реклама дори.. и по възможност да не е само единdeny_s написа: 8.Сподели някоя мечта.
тайна... не знам дали е безопасно да го казвам, но... спя с чорапитеdeny_s написа: 9.Сподели някоя тайна.![]()
ами значи ако трябва да направя това, трябва да си кача снимките в някой сайт.. а сега много ме мързи... но по-късно ще се опитам да го преодолея, обещавам...deny_s написа: Ии накрая : 10. Пусни последната снимка,която си си правила.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
Боже, чувствам, че много ще те разочаровам....inc написа:Ура, доживях! Борбата не бе напразна!![]()
чак пък много.... но дори аз се чудя защо изобщо някой иска да гласува за менinc написа: 1. Изведнъж много народ загласува за теб. Защо?![]()
Защото...ъъъ... не знам... не смятам, все още, че хората имат да ме питат нещо...inc написа: 2. Защо толкова се дърпаше от разпитната тема?![]()
еееемииииии... в свободните днииии... по повечко.... но ако съм заета 1-2 часаinc написа: 3. Колко време на ден ти отнема форума грубо пресметнато?
Бях прекалено малко време там, за да добия някаква реална представа... ще ми се това да се промениinc написа: 4. Как е НАТФИЗ?![]()
а културологията много ме радва! аз затова и не се явих и тази година на изпити в академията.. просто видях, че имам много какво да получа от тук преди да отида там (евентуално) и мисля да се възползвам изцяло... наистина се надявам да продължи да ме радваinc написа: 5. А културологията как е?
Ето тук, предполагам, ще те разочаровам най-много. Аз вече не съм част от този театър и се старая да нямам много общо с него. Та и представа си нямам дали се готви нещо, или не. знам, че сега са в Гърция на някакъв фестивал...inc написа: 6. Какви ги мъдрите в театъра? Има ли нещо интересно като за откриването?![]()
Ох много ми е трудно, не ми се случват някакви мегаинтересни неща... но примерно вчера, в детския център, в който работя, с децата скачахме на онея големи гумени топки и направихме "катастрофа" и всички ми се накачулиха и супермного ми се радваха...inc написа: 7. Сподели едно приятно преживяване от последно време.
хъх! значиии... горещ шоколад по възможност. иначе чай обичам да.... ама в момента точно нещо не ме блазни... дори и студения, което е странно. а кафето - или три в едно, или мляко с кафе, или сметана с кафе... или Старбъкс... но не съм кафеджийкаinc написа: 8. Чай или кафе?![]()
ами... аз съм излагация за своя курс - там всички са планинари и постоянно обикалят насам-натам - аз нямам ниикакъв опит в планинарството, никога не съм ходила на планина - в смисъл да правя преходи и тн... - въпреки че ми се иска... но пък знам, че няма да се справя много добре, защото бързо се изморявам.. та затова и ги избягвам.. и морето е по-лесния вариант... майinc написа: 9. Море или планина?
ъъъмм... труден въпрос... но преходът от тъмнина към светлина винаги ми се е струвал някак по-лесен от този от светлина към тъмнина... а и новият ден носи нови възможности... но пък отминаващият може да носи добри спомениinc написа: 10. Здрач или зазоряване?
малко ми е рано за пиене още, но ще се възползвам от поканата скороinc написа: 11. Срам и резил! Не съм си обсъждала една от най-важните житейски теми с теб - алкохола.(тука се чувствай поканена да попиеш каквото ти дойде на сърце: какво, кога, как, къде, с кого, колко и т.н.)
такааа.... отново ми е трудно. трябва да ти кажа, че на онзи Маратон имах възможност да наваксам с пропуснати представления...защото аз основно ги пропускахinc написа: 12. А, пропуснах - любима постановка в Алма Алтер?
inc написа: 13. Емотиконка дето те радва много?
хм... не знам, не съм се замисляла... днес ще се тествамinc написа: 14. А на живо? Мимика, жест... каквото и да било...
в София, която все повече се превръща в мой дом.. за добро или лошоinc написа: 15. Къде си сега? Дома или в София?
харесвам токчета! обичам токчета! наистина винаги са предизвиквали някакво възхищение у мен... сигурно защото не мога да ги нося... но пък все ми се иска да мога..inc написа: 16. Хъм, няма връзка... Не съм те виждала на токчета. Харесваш ли ги, или това е "тъпо изтезание, измислено от мъжете, за да смалят женските дупета"?![]()
хаха... отново разочарование.. не си спомням.. единственото, за което се сещам в момента е една дискусия в червената къща на тема Новите млади - нещо за субкултурни общества, фейсбуук и тн... за нещастие накрая пак го избиха на политика... и то без всякаква връзка.. много съм нещастна от този факт...за друго не се сещам... но много ми се ходи на театър тези дни.. та да идва 15.inc написа: 17. Кое беше последното културно събитие, което посети?
сигурна ли си?inc написа:Бръм.... дай да не се отплесвам с много отведнъж.После пак.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
Това вече не го помня! май случайно го видях в някакъв речник.... или нещо от сорта... беше преди сто годиниthegirl написа:1. От къде дойде идеята за ника ти?
амиии... хубави? или пък неthegirl написа:2. Какви филми хресваш?
аааамиии.... не знам... може би все още е Димящи аса... но трябва пак да го гледам, за да преценя...thegirl написа:3. А кой ти е любимимия?
не знам.. но не и на Бритни!thegirl написа:4. На коя известна личност искаш да приличаш?
хм... не знам, като го видя ще разбера... може биthegirl написа:5. От кой въпрос те е страх или не ти се разправя да отговаряш?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
morfei написа:Какво ще учиш и какви са очакванията ти за специалността?
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ти вече се самоопроверга, че си щяла да ме разочароваш. Я колко неща научих.bubbly_water написа:сигурна ли си?
Тъй де, по повод твоите откровения:
? 9 - И аз не съм планинар. Но съм ентусиаст.
?11 - считай се поканена на по бира значи
?12 - "Огин и прочие" го приемам за препоръка. Мерси.
?17 - те там постоянно откриват топлата вода отново и отново...
Те и още малко:
16. Работиш в детски център? Откога? как се отразява това н аотносително здравия ти разсъдък?
17. Благодарение на / въпреки това обичаш ли децата?
18. Какво те изненада за последно?
19. Препоръчай театър, моля!
20. Като каза за токчетата... а с грима положението какво е?
21. Обичаш ли стайни растения? А букети?
22. Считаш ли се за "културна" (тълкувай възможно най-широко
23. (1 въпрос на thegirl ми напомни) А какви филми НЕ харесваш? С примери.
24. Приятно заведение, където човек може често да те намери?
25. Ако не беше "бъбли" щеше да бъдеш....?
После ще има И още. Да, сигурна съм.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
Казваш ден час и място и яко не се уплаша много, ще съм там
но досега не ми се отразяваше никак... доскоро... сега май започнах леко да откачам
от гумени костюми ми призлява
има и още някакви, които не харесвам... а да значи не знам само на един такъв филм съм попадала - Здрач, който направо ме побърка - на всеки 5 минути трябваше да го спирам, за да се успокоя - много се наблягаше на жестовете, мимиките, отделяше им се страшно много време и нищо не се случваше. по принцип това е доста интересна идея за мен... но направо ме изкарва извън релси....абе има и още, които ме дразнят... но сега не се сещам
в Лучано също - там пребивам сервитьори
.... ааа и има едно дето е на улицата на червената къща, ама като пресечеш Графа... не знам как се казва ама и там е приятно...
ако си говорим за никове - имам си още един константен и само ги менкам тея двата за разни акаунти, че да се обърквам по-лесно и да ми е интересен животът
[/quote]
леле, ако не се откажеш от мен, ще си спретнем един диалог
вече не помня откогаinc написа: Те и още малко:
16. Работиш в детски център? Откога? как се отразява това н аотносително здравия ти разсъдък?![]()
ами кефят ме, освен когато се инатят, тогава много ме дразнят.inc написа:17. Благодарение на / въпреки това обичаш ли децата?
ами....хъм.. вчера ме изненада случайната среща с едни приятели на спирката... а днес ме изненада това, че са ни откраднали гумите, а след това, че тея гуми през цялото време са стояли до вратата ни, а аз не съм знаелаinc написа:18. Какво те изненада за последно?
значи, аз не съм ходила в много разнообразни, но Мармалад в Сълза и смях, ако още го дават - но не и Когато гръм удари - пак там - за бога, не! Дядо Коледа е боклук в Народния, но не и Волпоне или Дон жуан - много крещят там... или Ах този джаз - много фалшиво пеят, или пък Рейс бррр.....Даскал - пак там - да. Осъдени души също не беше лошо. но там повечето постановки не ми харесват... в Театър на Армията съм гледала само едно представление някаква любов беше с Александра Сърчаджиева - тя не ми хареса много, но като цяло представлението много ми допадна... ако е възможно - Шуменския театър - Американска мечта и Сборен пункт... както и Голямата печалба... за съжаление без Рада Спасова... Мария Сапунджиева не се представя толкова добре... ааа сега се сетих, че те правиха и Вампир с Николай Урумов и Йоана Буковска и тая постановка също много ме впечатли.. но едва ли още я поставят...ох не се сещам за друго наистина, но и това май не е малкоinc написа:19. Препоръчай театър, моля!![]()
харесвам го и него - в нормални количества... но нямам търпението... колко пъти съм се опитвала...не ми се получава много много....абе аз не съм много ъъъ.. натоканаinc написа:20. Като каза за токчетата... а с грима положението какво е?
стайни растения - нееееее! ужас ме хваща като си ги представя само... и как трябва да ги поливам... или да им сменям саксиите или каквото и да е! не не не не.... не ги обичам... съжалявам... но букети много обичам... малко ме е срам, но май предпочитам мъртви цветя... това може би не е много хубаво...inc написа:21. Обичаш ли стайни растения? А букети?
хаха... ми честно казано не се чувствам много културна... и не знам точно какво би ме накарало да се чувствам такава... имам чувството, че никога няма да се чувствам... културнаinc написа:22. Считаш ли се за "културна" (тълкувай възможно най-широко)?
хаха... не харесвам филми тип Междузвездни войни и Стартрек или каквото беше там.... или Пауър рейнджърсinc написа:23. (1 въпрос на thegirl ми напомни) А какви филми НЕ харесваш? С примери.![]()
ами Борисова и пред Народния... брои ли се? иначе, аз май не съм ходила много по заведенията... от време на време ходя в Огледалото .... там е готиноinc написа:24. Приятно заведение, където човек може често да те намери?![]()
аз съм много консервативна и не изневерявам на себе си, едва ли бих била другоinc написа:25. Ако не беше "бъбли" щеше да бъдеш....?![]()
леле, ако не се откажеш от мен, ще си спретнем един диалог