Въпрос
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Въпрос
Сега като излязат на 15 класиранията за общежитията, имаме ли право да кажем с кой искаме да сме в 1 стая ?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Въпрос
Е нали в документите можеше да попълниш с кой точно искаш да си в една стая?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- happyswift
- Флъдзила
Работата е там, че аз не писах никой.А и да бях, от къде ще знам дали той ще бъде приет на общежитие изобщо ?
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
След като и двамата сте настанени на общежитие има два варианта:happyswift написа:Работата е там, че аз не писах никой.А и да бях, от къде ще знам дали той ще бъде приет на общежитие изобщо ?
1. По щастлива случайност се окаже, че сте настанени заедно. Шансът е доста малък. Ако това стане - не правите нищо
2. По-вероятното - всеки от двамата е настанен с други двама души. Варианта е още от самото начало да говорите със съквартирантите си, да им кажете, че има някой друг с който искате да живеете и да убедите или някой от твоите съквартиранти да се размени с твоя приятел или ти да се размениш с някой от неговите. Това обаче може и да не стане, ако съквартирантите при които ви сложат също искат да са си заедно
Можете да опитате.
Може и двамата заедно да се преместите в обща стая, но там врътката е по-голяма - трябва да намерите други две момчета от друга стая и да убедите единия да отиде на твоето място, а другия - на мястото на приятеля ти. Така всички ще сте си по двойки.
А може да настанят някой от двама ви в стая, в която няма трети съквартирант - тогава може твоят приятел (или ти) да подаде молба за празното легло.
Изчакайте да си видите стаите и съквартирантите и ще го прецените.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- happyswift
- Флъдзила
Защо процедурата е толкова сложна.Нали първо има класиране.Сигурно ще има хора, които няма да искат да се запишат на общежитие.Тогава се освобожават места и ще има следващо класиране.Няма ли как при самото класиране, след като отидеш да се запишеш, да кажеш, че искаш да си с някой определен