Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Добър ден,искам да попитам да попитам възможно ли е в Су след минаването на 3-то класиране или ако несъм подавал за първо класиране документи мога ли да участвам в 2-ро или 3-то класиране ? Т.е.Минало е първо класиране,но за него несъм подавал документи,за второ класиране мога ли да подам документи ? А един приятел ми каза,че след 3-то класиране ако са останали места може да си подам документи за някое от тези места при положение,че несъм участвал от първо класиране
???
Не разбрах какво точно питаш, но между другото 'не съм' са две отделни думи....
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Etiainen написа:???
Не Съм подавал документи въобще в Су,защото пропуснах срока за записване.Та питам след като минат класиранията и са останали празни места има ли някакъв начин да вляза ?
Не Съм подавал документи въобще в Су,защото пропуснах срока за записване.Та питам след като минат класиранията и са останали празни места има ли някакъв начин да вляза ?
май да... с некви справки с резултатите от изпитите в друг университет..
виж правилника за прием... миналата година мисля, че имаше подобна опция..
тва е един вид попълване на незаетите места и става след трето класиране
май да... с некви справки с резултатите от изпитите в друг университет..
виж правилника за прием... миналата година мисля, че имаше подобна опция..
тва е един вид попълване на незаетите места и става след трето класиране
е да, но тези кандидати не трябва ли поне да са подали документи за прием в СУ
Дам, на извънредните класирания могат да се подават документи от кандидат-студенти, които изобщо не са участвали в редовните класирания.
Но според правилника на СУ незаетите места след 3то класиране остават за "обучение на студенти за образователно-квалификационната степен "магистър" (след завършено висше образование)".
da, обаче след срока за записване след трето, като не си запълват местата, слагат едно съобщение на сайта, което изключват тва, дето сте го чели в правилника
fak написа:da, обаче след срока за записване след трето, като не си запълват местата, слагат едно съобщение на сайта, което изключват тва, дето сте го чели в правилника
Възможно е, не съм се интересувала предишни години и просто казвам какво пише там.