Въпрос относно класирането за общежитията

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
MagicForce
В началото бе словото

Въпрос относно класирането за общежитията

Мнение от MagicForce »

Здравейте,
Приет съм информатика 1-ви курс, но за съжаление не ме приеха на общежитие в студентски град. На първо класиране съм първа резерва, минималният бал за прием е 5.28 а моят е 5.25. Искам да попитам дали ще има второ класиране за общежития и дали ще ме приемат според вас? Трябва ли да подавам някъква молба за да участвам във второ класиране? Въобще какво трябва да направя?

Благодаря за вниманието !
С уважение : Цветко Ценков
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Има социална класация! И не знам защо всички неприетти толкова сте се обезкуражили и не разчитате на нея, кой идиот ви е наплашил така??? На социалната класация се приемат МНОГО хора с по-нисък успех. Ето например на нея хората, които са се явявали на поправителната сесия си подават документи, за да си коригират успеха с новите оценки и ги класират. И първокурсници класират. Вижте в сайта на СБО, там трябва да си пише за социалната класация и не се отчайвайте толкова преждевременно :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Just_A_Soul
В началото бе словото
Обратна връзка:

Социална класация- ВАЖНО !!!

Мнение от Just_A_Soul »

Вижте сега, тези които не са класирани на класацията за ножоприети изобщо да не се отчайват! Подканвам всички такива, които все пак искат да са на общежитие рано или късно, да подадат необходимите документи за социална класация, естествено с възможно по-нисък доход и други полезни белейжи, които дават предимство.
Но ВАЖНОТО, което трябва да кажа, е че при социалната не класират по доходи, а пак по успех! И понеже много хора не знаят, особено първокурсниците, КСБВУ така си спестяват разни проблеми и претенции. Всъщост класацията се казвала така, само защото били длъжни да обяват социална класация, но всъщност с нея влизали и много други. А КСБВУ се правят се на важни, все казват че нямат места и тн. Не им се връзвайте! Мой познат, който е учил 4 години там, ми каза това и той самият е бил настанен веднъж със социална класация. Има и други. Много фалшиви бележки за успех или доходи се представят по класациите. Да не говорим, КСБВУ как настаняват- правят гафове, далавери, не разглеждат винаги всички условия и молби и тн. Затова винаги има опашки с недоволни при тях след класациите, но за това нищо не може да се направи, защото те имат властта.
Дори и да ти казват, че няма места (а то винаги има, защото си пазят доста за резервни случаи и хора с връзки), то ще има все някакви и ако си достатъчно настоятелен все ще те настанят. Ако не със социална класация, то после с индивидуална молба. АКо не ви настанят сега, то е много вероятно да ви настанят през Декември, защото тогава разни докторанти, чужденци и кандидати за магистри напускат и се освобождават места. А все пак зимата е труден месец и е много неприятно да я изкараш на квартира, където консумативите ти оскъпяват безбожно наема. Разбира се хабят се хабят се много нерви докато стане, но няма друг начин. Така, че борете се и успех!
Let the sunshine in your mind!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”