edited by Crematory: промених ти заглавието, защото е препоръчително да е на кирилица, а и за да е ясно какво точно за прекъсването питаш
Прекъсване - може ли да ходя на лекции?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Прекъсване - може ли да ходя на лекции?
Исках да Ви питам дали е възможно да ходя от време на време на лекциите от 1 курс,при положение,че тази учебна година ще съм прекъснала?Имам да взимам 4 изпита и ми се иска да си набавя материалите от лекции..Дали е възможно някой от преподавателите или секратарката(ако случайно ме хване)да ми се заяде:(
edited by Crematory: промених ти заглавието, защото е препоръчително да е на кирилица, а и за да е ясно какво точно за прекъсването питаш
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Никой преподавател няма да ти прави проблеми, а и те да не би да знаят кой си е платил(т.е. се е записал) и кой не. Споко ходи си постоянно!Palechka написа:Мерси:)Ами,всички ми викат'Как ще ходиш,нали си прекъснала?Кви са тея глупости';)А от 50 човека могат и да ме забележат:)ама чак декември месец,когато ще съм 6-7 месец на бременността си:)
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Имам спомен че учителката ми по философия беше казала нещо че лекциите на университетите са отворени за всички, които имат желание да слушат, като разбира се само записалите се ще получат диплома накрая. Някаква идея дали наистина е така? 
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Така де.Crematory написа: Въпросът е,че дори и да си записан, пак не е сигурно, че ще излезеш с диплома![]()
user-1209, въпросът в случая е дали е защото преподавателите са разсеяни/не им пука или защото по принцип и по закон е така.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не знам точно как е, но 100% процента винаги може да се ходи по секви лекции от който и да е!Анна написа:Така де.Crematory написа: Въпросът е,че дори и да си записан, пак не е сигурно, че ще излезеш с диплома![]()
![]()
user-1209, въпросът в случая е дали е защото преподавателите са разсеяни/не им пука или защото по принцип и по закон е така.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Гаранция - НЯМАТЕ ПРОБЛЕМ.Никой никого не гледа , не защото са разсеяни ( е , има и такива)
, а защото наистина е невъзможно да запомниш всички от стотиците студенти , които ти минават пред очите всеки ден.Иначе ще се побъркат преподавателите , а и всеки си има некви грижи...На кой му е до това кой точно идва на лекциите.Всеки си преценява.